به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا عبدالسلام کریمی عصر چهارشنبه در دومین جلسه شورای اداری کردستان در سنندج اظهار داشت: همه اقوام و مذاهب و حتی ادیان توحیدی، در منابع خدادادی و ظرفیتهای کشور سهیم و شریک هستند و هیچ قومی نباید احساس کند مغفول مانده است.
وی تاکید کرد: نظام و به تبع آن دولت، فرقی بین اقوام قائل نیست و در واقع اقوام و مذاهب رنگین کمان کشور هستند که اگر در کنار هم قرار بگیرند، به زیبایی ایران افزوده میشود و به ایرانی قدرتمند و بیمه شده کمک کردهایم.
مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی با بیان اینکه همانگونه اوایل انقلاب همدل و همگام بودیم، اکنون نیز باید متحد باشیم، ادامه داد: اقوام در استانی مانند کردستان، هم فرصت و هم چالش هستند اما اگر خوب برنامهریزی و عمل شود، این چالش تبدیل به فرصت و قدرت خواهد شد.
ماموستا کریمی به تلاش دشمن برای استفاده از فرصت تنوع اقوام و مذاهب در ایران به عنوان طعمه و در راستای ایجاد فتنه و تفرقه اشاره کرد و یادآور شد: تنها راه مقابله با فتنه های دشمن، حفظ وحدت و انسجام بین قومیت ها و مذاهب است.
وی با بیان اینکه هیچ قومی بر قوم دیگر برتری ندارد وخطکشی قومیتی نداریم، اضافه کرد: تنوع به ذات خود، خوب و آفریده خدا است و باید به آن به عنوان فرصت و ظرفیت نگاه کرد.
مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی ادامه داد: باید مسائل انقلاب، افراطی گری و قومیتی را برای مردم به ویژه جوانان تبیین کرد، همان موضوعی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و آن را جهاد تبیین نام برده اند.
ماموستا کریمی تاکید کرد: کردستان نیازها و مشکلاتی دارد که این نیازها را دولت به تنهایی نمی تواند برآورده کند، بلکه با کمک مجلس و از طریق تزریق اعتبارات جهشی قابل تحقق است.
لزوم حمایت از مسوولان استان، استفاده بیشتر از نیروهای اهل سنت در مدیریت های استان، استفاده از بانوان در مدیریت های مراکز علمی و دانشگاهی و دیگر بخشها، تلاش برای رفع مشکلات معیشتی و مسکن روحانیون از طریق مجلس، بهره گیری از روحانیون به عنوان مشاور در ادارات و نخبگان به عنوان مشاور علمی در دستگاه ها، از جمله مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.
تلاش دولت برای رفع مشکلات ستودنی است
نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری هم با بیان اینکه دست مدیران تلاشگر را باید بوسید، اظهار داشت: شایستهسالاری مسوولان در سایه خدمتگزاری صادقانه و دلسوزانه به مردم بوده این مهم در استان محقق شده است.
ماموستا فایق رستمی بر لزوم دوری از مصرفکنندگی صرف و تلاش در عرصه تولید تاکید کرد و افزود: همکاری و تعامل بین دولت و مردم و اقشار مختلف، زمینه را برای رفع مشکلات بخشهای مختلف برطرف میکند، بنابراین وجود بصیرت عامل پیشرفت کشور و مانع عملی شدن توطئههای دشمنان میشود.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم با جدیت مسائل و مشکلات را پیگیری میکند که ستودنی است و امیدواریم ایرانی قوی از لحاظ اقتصادی به جهان معرفی شود و این مهم با تعامل و دوری از جناح بازی، قابل تحقق است.
نماینده مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز بر لزوم ارتقای جایگاه روحانیت به ویژه اهل سنت تاکید کرد و گفت: همین روحانیون در برهههای زمانی مختلف، امید دهنده به جوانان و جامعه بودهاند و اکنون نیز در این راستا حرکت میکنند.
شیوا قاسمی پور با بیان اینکه بانوان نیز شان و جایگاه خاصی در انقلاب دارند، اضافه کرد: از رییس جمهور انتظار داریم به مسائل و مشکلات اهل سنت و کردستان توجه بیشتری داشته و از افراد توانمند این استان در مدیریت کلان کشور استفاده شود، همچنانکه در وزارت تعاون این مهم محقق شد.
وی خواستار توجه به ظرفیت مرز در کردستان شد و ادامه داد: باید از این ظرفیت مهم به نفع توسعه استان، معیشت و اشتغالزایی جوانان بهره برد و این موضوع با همدلی و تلاش مضاعف مسوولان و دستگاههای مختلف میسر است.
مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی روز دوشنبه با هدف شرکت درچند برنامه، از جمله دیدار با نخبگان، نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان و بررسی مشکلات استان و انعکاس آن به رییس جمهور پیش از سفر به استان، به کردستان آمده است.
ماموستا عبدالسلام کریمی همچنین روز سه شنبه به شهرستان مریوان سفر کرد و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل موجود، از جمله در مرز باشماق قرار گرفت.