همدان- ایرنا- جانشین سپاه ناحیه همدان گفت: همزمان با هفته عفاف و حجاب( ۱۸ تا ۲۴) تیرماه سالجاری ۸۰ عنوان برنامه از سوی سپاه ناحیه همدان و بسیج جامعه زنان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا سرهنگ پاسدار اکبر یونسی روز پنجشنبه در قرارگاه عفاف و حجاب استان همدان یادآوری کرد: ۲ سال گذشته با توجه به اپیدمی کرونا برنامه های هفته عفاف و حجاب با محوریت مساجد برگزار و خروجی مثبتی در پی داشته است.

وی اضافه کرد: بر خلاف مشاهدات و باور مردم شمار افراد بدحجاب بسیار کمتر از افراد با حجاب است اما به علت جنگ روانی دشمن، اطلاع رسانی بالای آنها در این زمینه و حضور کم افراد محجبه در میدان، فراوانی افراد بدحجاب در جامعه القا شده است.

جانشین سپاه ناحیه همدان اظهار داشت: پیشتر به دنبال یک فراخوان ۵۰ هزار زن محجبه در میدان اصلی و مرکز شهر حضور یافته و از میدان امام راحل تا باغ موزه دفاع مقدس را پیاده روی کردند.

سرهنگ پاسدار یونسی گفت: ۲۱ تیرماه سالجاری تجمع عفاف و حجاب در پیاده روی بوعلی شهر همدان برگزار می شود که هدفگذاری آشنایی قشر جوان و نوجوان با عفاف و حجاب، برپایی غرفه عفاف و حجاب و اهدای هدایا و تشویق این قشر است.

وی ادامه داد: در حوزه عفاف و حجاب هدفگذاری و برنامه ها در سه بخش کوتاه، میان و بلند مدت دنبال می شود و با پرهیز از اجرای برنامه های صوری و بی فایده، دنبال تهیه و اجرای برنامه های تاثیرگذار هستیم.

جانشین سپاه ناحیه همدان با بیان اینکه دنبال کارهای تهاجمی و سلبی نیستیم تاکید کرد: البته برخی از افراد بدحجاب به صورت هدفمند و سازمان یافته در معابر و اماکن حضور می یابند که باید با آنها برخورد شود.

سرهنگ پاسدار یونسی اضافه کرد: با اجرای برنامه های فرهنگی در مراکز تفریحی شهرستان فضا برای حضور افراد بد حجاب کم و طبق تجربیات حضور افراد متدین در هر مکانی موجب کاهش جرم و جنایت در آن محل شد.

رییس پلیس امنیت اخلاقی انتظامی استان همدان نیز عمده ترین مشکل در زمینه عفاف و حجاب را نبود مسئولیت پذیری در جامعه دانست.

سرهنگ مهدی مینایی با بیان اینکه هم اینک با یک فضای دو قطبی مواجه ایم افزود: بخشی از مردم به خاطر محتویات منتشره در فضای مجازی، خوراک های تبلیغی دشمن، نوع تربیت خانواده و مسئولیت پذیر نبودن جامعه دچار بد حجابی شدند.

وی خاطرنشان کرد: این عوامل همچنین سبب شده وقتی طلبه یا فرد متدینی به فرد بدحجاب تذکر می دهد مردم به جای حمایت دافع از آمر به معروف، مدافع منکر شوند.

سرهنگ مینایی تصریح کرد: برخورد سلبی با موضوع حجاب رویه همیشگی است اما باید راهکارهایی نو ارائه شود چرا که در صورت اثرگذاری راهکارهایی قبلی این وضع را شاهد نبودیم.