به گزارش خبرنگار ایرنا، «سید امیرحسین مدنی» روز پنجشنبه در حاشیه نخستین گردهمایی دبیران گروههای جهادی دانشجویی و حوزوی در مجتمع آموزشی فرهنگی فدک آل محمد مشهد در جمع خبرنگاران، افزود: اتفاق خوبی که افتاده این است که شورایعالی جهاد سازندگی در حال شکلگیری است و دیروز حکم اعضای حقیقی این شورا به امضای رییسجمهور رسید.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ریاست جمهوری ادامه داد: اولین جلسه این شورا با حضور رییسجمهور و رؤسای دستگاهها و وزارتخانههای ۱۶ نهاد و ۷ نفر عضویت مردمی و حقیقی بعد از افتتاح و برگزاری نمایشگاه "رویداد ملی همه با هم از جهاد سازندگی تا جهاد پیشرفت و عدالت" برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: حدود ۲۴ مصوبه در چهار بخش اقتصادی، نظام نوآوری، نظام فرهنگی- اجتماعی و نظام حکمرانی در نظر گرفته شده است که در اولین جلسه تشکیل شورایعالی جهاد سازندگی ارائه و ابلاغ میشود.
مدنی اضافه کرد: نخستین گردهمایی مدیران جهادی بسیج دانشجویی و حوزوی، برای جهادیهای بسیج دانشجویی و طلاب جهادی، با هدف همافزایی بیشتر و قرار گرفتن این دو مجموعه جهادی در کنار یکدیگر به منظور کمک و حل مشکلات کشور، برگزار شد.
وی با بیان این که باید در حل مشکلات به دولت کمک شود، ادامه داد: این نیروهای جهادی باید در حل مشکلات اصلی کشور مشارکت کنند و در موضوعات اصلی کشور مانند تولید، اشتغال، نوآوری و دانشبنیان ورود و سرمایه گذاری کنند و انرژی خود را دراین مسایل مهم صرف کنند و در این حوزهها با تربیت نیروی انسانی و جهادی و انجام کارهای جهادی به دولت کمک کنند که در این راستا بخشی از این بستر را دولت و بخش دیگر را این دو مجموعه فراهم کنند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در خصوص چگونگی حمایت از گروههای جهادی دانشجویی و طلاب، گفت: در این زمینه حمایتهای مختلفی صورت میگیرد که یک بخش آن توسط دولت با سرمایهگذاری و ارائه تسهیلات مورد نیاز در بخش تولید و اقتصادی، انجام می شود.
بخش دیگر حمایت گروههای جهادی، ارتباط گرفتن ۲ مجموعه بسیج دانشجویی و حوزه با سایر دستگاهها، وزارتخانهها و نهادها و برعهده گرفتن کارهایی است که این نهادها میتوانند به این گروههای جهادی واگذار کنند.
وی ادامه داد: کارهایی که با ظرفیت گروههای مردمی و جهادی صورت میگیرد، سریعتر با منابع محدودتر، ارزانتر و به شکلی بهتر و با مشارکت عمومی به سرانجام میرسد که نمونه بارز آن جهاد آبرسانی است که توسط گروههای جهادی و دولت انجام می شود و نمونههای دیگر در حوزه عدالت آموزشی و حوزههای مختلف که طراحی و دنبال میشود.