اصفهان- ایرنا - کارگاه صنایع دستی کرباسی بافی با حضور استاندار اصفهان و مدیران استانی و خوروبیابانک در شهر خور به بهره‌برداری رسید.

استاندار اصفهان در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احیای صنایع  دستی به رونق اقتصاد منطقه کمک می‌کند.
سید رضا مرتضوی افزود: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان باید زمینه ایجاد بازارچه صنایع دستی را در خور و بیابانک فراهم کند.
وی خاطرنشان کرد: فعالان صنایع دستی در بحث ایجاد فرصت های شغلی نقش موثری دارند و حمایت از این حوزه امری حائز اهمیت است.
استاندار اصفهان با اشاره به نقش صنایع دستی در معرفی فرهنگ و تمدن مردم در نقاط مختلف، گفت: توجه به این حوزه می تواند به پیشبرد اقتصاد مقاومتی و همچنین رشد و اعتلای هنر و فرهنگ کشور و استان و شهرستان کمک کند.

مسئول کارگاه نیز در مراسم افتتاح با اشاره به اینکه کرباسی بافی یکی از رشته‌های قدیمی صنایع دستی به حساب می‌آید گفت: این هنر به همت علاقه‌مندان احیا شده و توانسته ایم پیشرفت خوبی در این صنعت داشته باشیم.
محبوبه رحیمی افزود: در حال حاضر ۱۰ نفر در این کارگاه در زمینه تولید پارچه‌های سنتی و کرباس با دستگاه‌های قدیمی مشغول به کار هستند.
به گزارش ایرنا، در حوزه صنایع دستی شهرستان خور و بیابانک ۲۰۵ نفر در ۵ کارگاه و ۱۵۰ مورد تولید انفرادی مشغول هستند.
تاکنون ۴۳ هزار و ۵۸۰ صنعتگر و هنرمند صنایع دستی در استان اصفهان مجوز تولید، کارت شناسایی یا مجوز مشاغل خانگی دریافت کردند.
اصفهان به عنوان دومین شهر جهانی صنایع دستی در طول تاریخ نقش مهمی در رشد و توسعه فرهنگ و تمدن این سرزمین کهن ایفا کرده است.
از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنر پرور اصفهان است که تاکنون ۴۰ هزار نفر شاغل در این بخش ساماندهی شدند.
این شهرستان با برخورداری از بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی و مذهبی، بوم‌گردی ها و کارگاه های صنایع دستی و هنرهای منحصر بفرد هر ساله شاهد بازدید شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی است.