به گزارش ایرنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سید حمید سجادی روز جمعه در مراسم بزرگداشت هفته ازدواج (جشن وصال) که با حضور رییس جمهور در تالار وحدت تهران با تبریک سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه (س) و آغاز هفته ازدواج، با اشاره به دستورات آیت الله رییسی در این مراسم (اینجا)، گفت: پیگیری امور جوانان فراسازمانی است و فقط به عهده وزارت ورزش و جوانان نیست. بخش مهمی از کار معاونت امور جوانان، برنامه ریزی، رصد، پیگیری و مطالبه حقوقی است که در امور جوانان تعریف شده است.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه در دوره جدید وزارت ورزش و جوانان نگاه ویژه ای به بانوان چه در حوزه ورزش و چه در حوزه جوانان داریم، خاطرنشان کرد: به همین منظور هم ارتباط و همکاری زیادی با انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده داریم که از توجه و حمایتهای ایشان در تمام برنامهها، تصمیم گیریها و موضوعات مهم این حوزه قدردانی میکنم.
سجادی ادامه داد: در مدت ۱۰ ماه فرصت خدمت به ملت شریف ایران، براساس اسناد بالادستی و سند تحول دولت مردمی، وزارت ورزش و جوانان اقدامات خوب و مثبتی در حوزه ازدواج جوانان انجام داده است و ان شاء الله به حول و قوه الهی و با تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب به سوی تمدن اسلامی حرکت کنیم.
وزیر ورزش و جوانان به بیانات مقام معظم رهبری در تیرماه سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تیرماه سال۱۳۹۹ در مقوله مسائل اجتماعی با تاکید بر اینکه مساله ازدواج جوانان خیلی مهم و جزو مسائلی است که اصلا نباید از آن غفلت کرد، فرمودند: «راههایی برای تسهیل ازدواج و امکان ازدواج برای جوانها، باید پیشبینی شود. بعضی از این راهها هزینه مادی هم ندارد؛ فقط تصمیمگیری لازم دارد، توجه لازم دارد. مساله فرزندآوری و مساله نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه و تأکید کردهام. اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدیِ دستگاههای اجرایی و باید بِجِدْ مسئله فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیت ترسید. یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیتِ جوان در یک کشور است.»
سجادی ادامه داد: آنچه رهبر معظمِ انقلاب طی سالهای اخیر تاکید کرده و نسبت به آن هشدار دادهاند، قطعا مورد توجه مسئولین امر قرار گرفته و اقدامات متعددی نیز در این خصوص انجام شده است. اما باید عزم ملی و اهتمام ویژه توسط تمامی نهادهای دولتی، حاکمیتی و مردمی و جامعه نسبت به مساله جوانی جمعیت صورت گیرد و ازدواج جوانان و فرزندآوری، دغدغه تمامی مسئولان باشد، تا در راستای وظایف ذاتی و فراتر از آن مسئولیتِ اجتماعیِ خود، نسبت به حل مشکلات جوانان و حمایت از نهادِ خانواده تلاش کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: به عنوان یک معلم که ۳۲ سال در حوزه آموزش و معلمی خدمت کرده، به جوانان عزیز که در این ایام مبارک و فرخنده ازدواج می کنند چند نکته را عرض میکنم. برای اینکه به نیازهای زندگی به صورت خوب و کامل پاسخ دهیم باید از ابعاد مختلف روی یادگیری آن کار کنیم. یکی از حوزه هایی که یادگیری در آن اتفاق می افتد حوزه آموزه های عاطفی است در این حوزه به نقطه ای می رسیم که بعد از آگاهی، منتظر عکس العمل و رفتار مخاطب هستیم که در اینجا باید کمک کنیم مخاطبمان به ارزشگذاری برسد.
وی با بیان این که هم خانمها و هم آقایان باید در زندگی به یکدیگر کمک کنند تا به ارزشگذاری برسند، ادامه داد: آیا مسکن، مهریه، مادیات ارزش هستند؟ باید ببنیم کمالات انسانی در کجای زندگی ما قرار دارد. باید در زندگی همدیگر را یاری کنیم تا بعد از ارزشگذاری به نظامی از ارزش ها برسیم و در نهایت با عجین شدن این ارزشها با شخصیت، وقتی زوجین ما به چند صفت متصوف می شوند این صفت ها زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.