مهدی دوستی که بلافاصله پس از وقوع زلزله در نشست ستاد بحران شرکت کرده وسپس به محل وقوع زلزله اعزام شده دراین زمینه افزود: در حال حاضر نگرانی ما افراد زیر آوار در روستاهاست که در حال انتقال امکانات امداد و نجات به منطقه هستیم.
وی ادامه داد: تیمهای مربوطه در حال وصلکردن برق ۵۳ روستایی هستند که در این مناطق کانونی زلزله قرار داشتهاند، برق ۲۷ روستا وصل شده و برق دیگر روستاها نیز به تدریج وصل خواهد شد.
استاندار هرمزگان یاد آور شد: راههای در طول مسیر از بندرعباس تا بندرلنگه نیز آسیب دیدهاند و نشستها و ترکهای پلها را نیز شاهدیم، خاطرنشان کرد: از مردم میخواهیم از تردد در مسیرهای بین شهری خودداری کنند.
دوستی با اشاره به اینکه چرا که رفتار گسلهای هرمزگان غیرطبیعی شده است، امکان اسکان درون کمپها در بندرعباس ایجاد شده و امروز شنبه نیز تعطیل اعلام شده تا مردم نگرانی نداشته باشند اما کنکور برقرار است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با تایید سه کشته و افزایش شمار مصدومان گفت:بلافاصله پس از زلزله نشست ستاد مدیریت بحران استان به ریاست استاندار تشکیل شد وضمن تقسیم کار
فرمانداران بندر خمیر و بندرلنگه و همه مدیران موظف شدند به صورت آماده باش پای کار باشند.
مهرداد حسن زاده افزود: کانون اصلی زلزله در سایه خوش بندر خمیر بوده و دراین مدت قطعی آب وبرق دراین مناطق،تمام امکانات ازجمله آمبولانس ، چادر و مواد غذایی برای امداد رسانی به این مناطق گسیل شده است.
وی از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند ، نیروهای امدادی در کنار مردم هستند.
در همین زمینه استاندار هرمزگان به همراه جمعی از مدیران استان برای بررسی آخرین وضعیت زلزله به بندرخمیر عزیمت کرده و گزارش ها حکایت از خسارت های زیاد ناشی از این زلزله است که در گزارش های بعدی اعلام می شود.
از ساعت ۲.۲بامداد تاکنون ۱۳بار بندر خمیر و مناطق اطراف آن لرزیده که ۲ زلزله آن ۶.۱ . ۶.۳ریشتری بوده بطوریکه وحشت مناطق زلزله زده و شهرهای اطاراف به ویژه بندرعباس را در برگرفت ومردم را به خیابان ها وبوستانها کشاند.