به گزارش خبرنگار ایرنا ، روح الله سلگی روز شنبه در جلسه ارتقای امور اجتماعی ، فرهنگی و سلامت استان مازندران در تنکابن ، افزود : یکی از معضلات اصلی استان وجود مناطق آسیب پذیر است که در سنوات گذشته برای رفع آن طرح ملی مصوب شد اما متاسفانه اقدامات موثری صورت نگرفت.
وی با تاکید بر این که باید ریشه فقر و محرومیت از استان خشکاند ه شود ، اظهار داشت : یکی از مسائلی که باعث شده تا فرهنگ ناب مازندران دچار آسیب جدی بشود حضور گردشگران است که می بایست در این زمینه چاره اندیشی شود.
سلگی خاطرنشان کرد : جذب مسافر و گردشگر برای مازندران لازم است ، اما باید آداب و رسوم و فرهنگ مردم منطقه حفظ گردد تا بیش از این دچار آسیب های جدی نشویم.
وی با بیان این که غرب مازندران دچار سبک زندگی لاقیدی شده است ، تصریح کرد : غرب استان دارای گذشته تاریخی درخشان همراه با عشق و ارادت به اهل بیت است ، اما متاسفانه با چالش فرهنگی مواجه شده و سبک زندگی در این منطقه با تغییراتی همراه شده است.
معاون استاندار مازندران گفت : ایجاد اشتغال ، تشکیل شرکت های تعاونی و تولیدی و ارائه تسهیلات برای جوانان ساکن در مناطق آسیب پذیر می تواند در کاهش آسیب ها موثر باشد.
وی یادآور شد : باید ارتقای سبک و نوع زندگی افراد ساکن در مناطق آسیب پذیر در دستور کار قرار گیرد و در این زمینه لازم است تا کارگروهی تشکیل شود و هر دو هفته یک بار گزارشی در این خصوص ارائه گردد.
در مازندران ۳۴ نقطه آسیب پذیر فرهنگی مشخص شده که یک مورد آن مربوط به روستای اشرف آباد بخش نشتا شهرستان تنکابن با ۱۵۰ خانوار است.