به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد خسروی امروز شنبه در حاشیه امضای سند انتقال قطعی این اراضی به خبرنگاران استان در سنندج اظهار داشت: به مناسبت دهه تولید و تجارت و گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن؛ فرآیند صدور ۲۷۰ هکتار از اراضی ملی که حدود ۲ دهه مسکوت مانده بود؛ با دستور استاندار به اتمام رسید و سند قطعی این زمین ها به نام شرکت شهرک های صنعتی کردستان صادر شد.
وی ضمن قدردانی از جدیت و تلاش استاندار کردستان افزود: این فرآیند اداری پنج ماهه با مصوبه کمیسیون ماده ۲۱ امور اراضی استان در بهمن ماه گذشته و با همراهی و همکاری ویژه سازمان های مرتبط ، به ویژه رییس سازمان جهادکشاورزی ، امور اراضی، منابع طبیعی استان و ۲ شهرستان قروه و سنندج و ثبت اسناد و املاک انجام شد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان تاکید کرد: این اقدام اصولی و جهادی، علاوه بر ایجاد اعتبار و اطمینان برای سرمایه گذاران تولید، موجبات تسهیل شهرک سازیها، رفع بسیاری از موانع ومشکلات این ۲ شهرک مهم و آینده ساز در توسعه و تولید استان را درپی خواهد داشت.
خسروی با اشاره به اینکه شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در ایجاد هماهنگی و استفاده مطلوب از امکانات زیر بنایی و ارائه خدمات مناسب و ضروری برای متقاضیان سرمایه گذاری بیش از پیش در تلاش است تا نقشی پر رنگ در ایجاد زمینه تولیدات صنعتی داشته باشد، اضافه کرد: این شرکت همواره خود را موظف به ایجاد زمینه های لازم برای راه اندازی، هدایت و توسعه سرمایه گذاری های بخش غیر دولتی در صنایع کوچک به ویژه دانش بنیان با همکاری و تعامل با سایر ارگان ها میداند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان هم حین امضای سند انتقال قطعی این زمین ها اظهار داشت: همکاری برای ساماندهی واحدهای تولیدی صنعتی که در سطح استان مشغول فعالیت هستند و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و باغی و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و رونق اقتصادی استان از جمله اهداف واگذاری اراضی ملی به شرکت شرکتهای صنعتی استان است .
پیمان اسکندری ادامه داد: حمایت از ایجاد واحد های صنعتی کوچک زودبازده برای اشتغال سریع، مولد و کارآفرین و پشتیبانی از سرمایه گذاری های صنعتی به منظور بهبود در روشهای تولید، کاهش ضایعات و ارتقای بهره وری و کیفیت در راستای رونق اقتصادی استان به ویژه صنعتی شدن بخش کشاورزی جزو اهداف و سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی است .
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۴۸۸ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.