به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل روز یکشنبه در نشست طلاب و استادان استان گلستان در حوزه علمیه الزهرا گرگان افزود: بانوان حوزه های علمیه به دلیل نقش مهمی که در تعلیم و تربیت افراد جامعه دارند می توانند در نهادینه کردن ارزش های دینی در بین جامعه فرهنگ سازی کنند.
وی اظهارداشت: دقایق عمر نسل امروز بانوان طلبه امانت و رسالتی در دست حوزه های علمیه است.
وی بیان کرد: عالمان عرصه تبلیغ فراتر از ظاهر باید در سواد رسانه ای و فضای مجازی در نشر تعلیم و تربیت نقش آفرینی کنند.
سرپرست حوزههای علمیه بانوان کشور گفت: با توجه به پیچیدگی زندگی نسل امروز که غیر از نسل گذشتگان است نیازمند شناسایی نیازها و فرصت های موجود بوده تا در جهت پاسخگویی و ترویج فرهنگ اسلامی نقش ویژه ای داشته باشیم.
فاضل تصریح کرد: استادان حوزه های علمیه در تدریس ها از روش های تلفیقی استفاده کنند تا به خوبی یادگیری موثر شکل بگیرد.
به گفته وی تعلیم و تربیت دائم در حال تغییر بوده که نیازمند هوشمندی اصحاب این قشر است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گلستان هم در این نشست گفت: با توجه به اینکه نیمی کشور را بانوان تشکیل می دهند به یقین این قشر نقش عظیمی در پرورش و تربیت جامعه اسلامی و انسانی دارند.
سیده نفیسه حسینی واعظ افزود: در زمان حاضر افراد بسیاری از بانوان جامعه مشتاق حضور در حوزه های علمیه بوده که تنها هزاران نفر توفیق حضور پیدا می کنند.
وی اظهارداشت: امروز باید یادگیری علوم قرآنی و اهل بیت (ع) را برای تعالی جامعه انسانی به درستی منتقل کنیم.
وی بیان کرد: حوزه های علمیه از بدو تولد اسلام مشغول خدمات رسانی هستند ولی به یقین پرورش و تربیت گسترده بانوان در تحصیلات تکمیلی حوزه های علمیه کشور یکی از برکات انقلاب اسلامی است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گلستان گفت: مقدمات مرجعیت علمی پیدا کردن بانوان در جامعه علمی را انقلاب اسلامی فراهم کرده است و امروز در نقاط مختلف استان شاگردان مکتب فاطمی و سربازان امام زمان (ع) مشغول خدمت رسانی به این قشر در جامعه هستند.
حسینی واعظ افزود: استادانی که در شهرهای محروم علوم مختلف را جهادی به قشر بانوان منتقل می کنند و دریچه های متنوعی را برای ترویج فرهنگ اسلامی نشر می دهند بی شک در جهاد تبیین جایگاه ویژه ای دارند.
از مجموع ۴۸۰ حوزه علمیه کشور، ۱۲ حوزه علمیه مربوط به بانوان گلستان است که هزار و ۲۰۰ طلبه در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف در ۳۴ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا دارد.