یزد - ایرنا - رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد، از فوت یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو در استان خبر داد.

دکتر مینو سپهر یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:  این بیمار چند روز در بیمارستان بستری بود.

وی اظهار کرد:شهروندان حتما  گوشت خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن با دستکش قطعه بندی و مصرف کنند.

رییس گروه بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد اظهار کرد: بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه منتقل می‌شود.

سپهر ادامه داد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما بیماری تب کریمه کنگو یا همان تب خون ریزی دهنده هم شیوع پیدا می کند.

سردرد، تب بالا، کمردرد شدید و درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی از علائم بیماری تب کریمه کنگو است.