به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام حسینی روز دوشنبه در دیدار با مدیر کل آموزش فنی و حرفهای یزد افزود : مرکز آموزش فنی و حرفه ای ابرکوه گرچه دررشته های مختلف کارآموزی دارد ولی اولویت باید در مهارت بخشی باشد.
وی اظهارکرد: عموماً نیروهای غیر متخصص که وارد حوزه های کاری می شوند ، رفته رفته با کسب تجربه ثبات کاری پیدا می کنند.
حسینی ادامه داد: این در حالی است که اگر مرکز آموزش فنی و حرفه ای مهارت آموزی داشته باشد این مراکز موظف میشوند نیروی مورد نیاز خود را از طریق مرکز فنی و حرفه ای جذب کنند و کارها سامان مییابد.
وی از نیروی کار و سرمایه انسانی به عنوان اصلیترین سرمایه در کشورهای پیشرفته نام برد و تصریح کرد: اصل تاثیرگذاری آموزشهای فنی و حرفهای در جوامع پیشرفته بسیار معروف و اثرات آن مشهود است.
حسینی با اشاره به اینکه دانشجویان در کنار آموزشهای دانشگاهی لازم است آموزشهای مهارتی مرتبط را نیز فراگیرند تصریح کرد: مسئولان و نهادهای ذیربط نیز باید در راستای ترویج این فرهنگ در جامعه نهایت تلاش خود را به کار گیرند.
فرماندار ابرکوه در این دیدار گفت: در حوزه مهارت آموزی باید بیشتر کار صورت پذیرد و صنایع ، کارخانجات شهرستان را پوشش دهند .
محمد های زارع افزود: برای متقاضیان این ظرفیت فراهم شود که به صورت بورس آموزش های مهارتی لازم را ببینند و پس از کسب مهارت جذب صنایع بشوند .
کشت نشائی بادمجان میزان مصرف آب را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد
مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه با اشاره به آغاز فصل برداشت بادمجان گفت: با اجرای کشت نشائی محصول بادمجان میزان مصرف آب را تا ۳۰ درصد و زمان برداشت محصول را یک ماه زودتر از موعد برداشت آن می توان کاهش داد.
حسن زارع روز دوشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا، بادمجان را از محصولات پر آبخواه دانست و افزود: باتوجه به محدویت منابع آب در استان و شهرستان ابرکوه، سطح زیر کشت محصول بادمجان امسال ۱۰ درصد کاهش یافته و از ۹۰ هکتار به ۸۰ هکتار رسیده است.
وی متوسط عملکرد تولید بادمجان در شهرستان ابرکوه را ۵۰ تن و در بعضی مزارع تا ۶۰ تن در هکتار اعلام کرد و ادامه داد: امسال حدود پنج هزارتن بادمجان که به تدریج تا اواخر مهرماه برداشت آن ادامه دارد از زمینهای کشاورزی این شهرستان برداشت می شود.
مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه از کشاورزان این شهرستان خواست با توجه به محدویت منابع آبی و افت سطح آبهای زیرزمینی درپی تداوم ۲۶ خشکسالی، اجرای طرح های آبیاری نوین و کاشت گیاهان کم آبخواه را جایگزین محصولات پر آبخواه کنند.
زارع یادآورشد : با هدف تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین، کاهش مصرف آب و افزایش راندمان تولید ، کشت محصولات گیاهایی به صورت نشایی از جمله بادمجان، گوجه فرنگی در ۱۶۰ هکتار از اراضی شهرستان ابرکوه اجرا شده است.