صفر صادقی راد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این طرح در راستای حذف دلالان و واسطه ها و تعویض روغن با قیمت درب کارخانه در راستای خدمات به این افراد اجرا شده است، افزود: در مرحله نخست این طرح، به ۲ هزارو ۵۰۰ دستگاه از کامیونهای فعال دارای بارنامه، کارکرد و کارت هوشمند استان همدان توزیع روغن انجام می شود.
وی اظهار داشت: در نظر داریم که این طرح را در مراحل بعدی برای همه کامیونداران استان که فعال و دارای کارت هوشمند هستند به مرور اجرایی کنیم.
صادقی راد همچنین از اجرای طرح ویژه کنترل تاخیر مبدا و هنگام سفر ناوگان حمل و نقل اتوبوسی این استان با هدف روان سازی و سرعت بخشی در ارائه خدمات متناسب با شان مردم خبر داد.
وی گفت: در اجرای این طرح انجام بازدیدها در ۲ سطح کنترل از مبدا (پایانه) و کنترل کنار جادهای (پاسگاه) با استفاده از ظرفیت حداکثری گشت راهداری و ترابری ادارات شهرستانی و همکاری پلیس راه استان در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان تأکید کرد: در اجرای این طرح با استفاده از سامانه پلاک خوان و سپهتن برای تعیین زمان سفر ناوگان از مبدا تا مقصد و ثبت زمان تاخیرات بیش از حد مجاز با رانندگان متخلف با قید فوریت در کمیسیونهای مربوطه برخورد خواهد شد.
وی بر اهمیت تدوین چارچوب و استقرار مستمر و موثر نظارت در طول سال تاکید و تصریح کرد: نمایندگان اداره کل مستقر در پایانههای مسافربری در سطح استان موظف به پیگیری این مهم هستند.
صادقی راد ادامه داد: همه پایانههای عمومی مسافری و پایانههای اختصاصی شرکتهای حمل و نقل (در شهرهای بدون پایانه عمومی) تا ۲۱ تیر اجرای این طرح را آغاز میکنند.
استان همدان در مجموع دارای هشت پایانه مسافربری است که از این تعداد ۲ پایانه در مرکز استان فعال است.
بر اساس آخرین آمار در استان همدان ۲۰ هزار و ۶۶۸ راننده و ۱۲ هزار و پنج ناوگان باری، یک هزار و ۷۱۸ ناوگان مسافری شهری و همچنین ۴۳ دستگاه ناوگان مسافری روستایی فعال است.