به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمان، حمید طبسینژاد در حاشیه بازدید از کلاسهای آموزش صنایعدستی روستای حسینآباد نرماشیر با اشاره به فعالیت بیش یک هزار و ۵۰۰ هنرمند صنایعدستی در این شهرستان افزود: اقتصاد پایدار جوامع محلی وابسته به توسعه گردشگری و صنایعدستی است که خوشبختانه این فرصت در شهرستان نرماشیر فراهم آمده است.
وی تصریح کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک روستای حسینآباد پشترود و حضور بالای هنرمندان صنایعدستی در آن، این منطقه میتواند محیط مناسبی برای ایجاد اقامتگاه بومگردی و فروشگاههای صنایعدستی باشد.
فرماندار نرماشیز بیان کرد: این شهرستان دارای بناهای تاریخی و مناطق گردشگری و بویژه نخلستان های زیبایی است.
وی خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را در زمینه توسعه گردشگری نرماشیر از جمله حمایت از هنرمندان صنایعدستی و ارائه تسهیلات برای ایجاد اقامتگاههای بومگردی بکار خواهیم گرفت و تاکنون فعالیتهایی نیز انجام شده است.
طبسی نژاد به دورههای آموزش ویژه هنرمندان صنایعدستی روستای حسینآباد پشترود اشاره کرد و گفت: بزودی خانه صنایعدستی این شهرستان به منظور آموزش بیشتر هنرجویان راهاندازی میشود که در این زمینه فرمانداری، بخشداری، دهیاری نرماشیر و بخش مرکزی این شهرستان قول حمایتهای مساعد را دادهاند که جای تشکر دارد.
وی افزود: در حال حاضر ۶۰ هنرجو در نرماشیر در دورههای آموزش پتهدوزی شرکت کردهاند که این دورهها از ۱۵ خردادماه آغاز شده و تا ۳۰ تیرماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: هنرجویان پس از گذراندن دورههای آموزش مقدماتی بلافاصله آموزشهای پیشرفته را فرا گرفته و برای آنها پروانه تولید صادر میشود.
حصیربافی، سیس بافی، بافت قالی و گلیم، مروارید دوزی از جمله مهمترین صنایع دستی شهرستان نرماشیر محسوب می شود.
شهرستان نرماشیر در فاصله ۲۳۰ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.