«حمید شایانمهر» روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: از این میزان اراضی تثبیت شده، یک میلیون و ۹۴۰ هزار هکتار منجر به صدور سند مالکیت شده است.
وی اظهار داشت: سنددار شدن اراضی ملی استان مرکزی در یک سال گذشته با اقدامات ۴۰ سال اخیر برابری میکند که براین اساس به زودی جشن انفال در استان برگزار میشود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک استان مرکزی با بیان اینکه، ۹۵ درصد اراضی دولتی در استان سند دار شده است، گفت: ۲۹ هزار و ۷۹۲ هکتار در قالب هشت هزار و ۴۶۴ قطعه املاک دولتی در استان سند دار شده است.
شایان مهر افزود: ۱۷۰ هزار و ۴۳۶ هکتار از اراضی مستثنیات قانون کمیسیون رفع تداخلات در استان مرکزی تثبیت شده است.
وی اظهار داشت: هشت هزار و ۸۴۱ فقره سند مالکیت به دفترچه تک برگی تبدیل شده و یک هزار و ۹۳۹ فقره سند مالکیت اراضی موقوفه به مساحت پنج هزار و ۲۲ هکتار صادر و ۲۹۳ فقره سند مالکیت مسکن مهر در استان تاکنون صادر شده است.
شایان مهر با بیان اینکه سند تک برگی مزایایی از جمله جلوگیری از جعل سند، شناسایی بعد از حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله را دارد، افزود: سال گذشته ۶۴ هزار و ۳۷۴ فقره سند مالکیت تک برگ در استان مرکزی صادر شد.
وی اظهار داشت: ۲۰ درصد از املاک شهر اراک قولنامهای هستند که شامل یک یا ۲ منطقه است اما بیشتر املاک اراک دارای سند مالکیت هستند.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک استان مرکزی گفت: سه هزار و ۳۴۹ میلیارد ریال میزان وصول مطالبات معوقه بانکهای استان در سال گذشته بوده و ۱۹۸ فقره مزایده انجام شده است.
شایان مهر با اشاره به اینکه، استان مرکزی در حوزه ثبت شرکتها جزو استانهای برتر کشور است، افزود: سال گذشته یک هزار و ۲۴۱ شرکت در استان ثبت، یک هزار و ۱۱۳ شرکت تغییر منجر به آگهی، ۳۱۰ فقره بازرسی از شرکتهای استان و ۱۰۳ مورد رفع بازداشت انجام شد.
وی اظهار داشت: ۳۴ هزار و ۶۴۰ شرکت تجاری و غیرتجاری در استان مرکزی فعالیت دارند که کمتر از ۲ درصد آنان لغو شده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک استان مرکزی گفت: اولویت سازمان ثبت اسناد بایگانی و اسکن پروندهها است که ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار برگ در استان بایگانی شده و ۱۵ میلیون برگ نیاز به اسکن دارند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی نیز گفت: تعداد پروندههای تشکیل شده در حوزه معاینات این اداره کل سال گذشته نسبت به سال قبل آن هشت درصد رشد نشان میدهد.
دکتر«مهدی علیزاده مهاجر» افزود: ۵۹ هزار و ۴۴۵ فعالیت بالینی با ۱۲ درصد رشد، پروندههای کمیسیون پزشکی با پنج درصد رشد، کار شده در آزمایشگاه با پنج درصد رشد و وارده متوفی با ۶ درصد رشد از عملکردهای پزشکی قانونی استان مرکزی در سال گذشته است.
وی اظهار داشت: ۷۰ درصد چارت نیروی انسانی پزشکی قانونی استان مرکزی خالی است و به خاطر نوع کار و مسئولیت فراوان، پزشکان برای ارایه خدمت این مجموعه را انتخاب نمیکنند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی گفت: سال گذشته مجوز استخدام برای جذب نیرو در سازمان پزشکی قانونی کشور صادر شد اما هیچ شرکت کنندهای نداشت.
دکتر علیزاده مهاجر افزود: تمایلی برای کارکردن در پزشکی قانونی وجود ندارد درحالی که باید در جوانان انگیزه ایجاد شود تا در این سازمان ارایه خدمت کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: سیستم ژنتیکی پزشکی قانونی با تحریمهای ظالمانه فلج شد اما با استفاده از دانش جوانان، کیت ژنتیک در کشور بومی سازی شد و نیز دستگاه مورد نیاز سم شناسی هم بوم سازی شد.
مدیرکل پزشکی قانونی استان مرکزی اظهار داشت: ارایه خدمات پزشکی قانونی در شهرستانهای استان به دلایل مختلف از جمله نبود مکان مناسب، مطلوب نیست و اصلاح این شرایط نیازمند مشارکت ادارات و نهادهای مختلف است.