اراک-  ایرنا  - رییس اتحادیه تجار، کارفرمایان و صنعتگران سنگال گفت: سنجش توانمندی های ایران، رویکرد اصلی این سفر کاری به جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، "شیخ سیسه" روز دوشنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی استان مرکزی با هیات تجاری سنگال در اتاق بازرگانی اراک افزود: ما مصمم هستیم بعد از برگشت به سنگال ۲ هدف را دنبال کنیم یکی محصولاتی که در این استان تولید می‌شود در کشور ما به فروش برسد و یا شرکت هایی که صاحب تکنولوژی هستند در سنگال مستقر شوند و ادامه تولید به نفع دو کشور فعالیت کنند.

وی اظهار داشت: ما به کشورهای مختلف سفر داشته ایم اما کالاهایی که ما در این استان دیدیم تولید می‌شوند در سایر کشورها ندیده ایم، بنابراین ما آمادگی داریم محصولاتی که از سایر کشورها وارد می کنیم از ایران تهیه کنیم.

رئیس اتحادیه تجار، کارفرمایان و صنعتگران سنگال گفت: چشم انتظار اتاق بازرگانی استان مرکزی در نمایشگاه بین المللی هستیم.

سیسه  افزود: کشور ما توجه ویژه ای به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

مسول میز سنگال در وزارت امور خارجه ایران نیز گفت: وزارت خارجه و اداره کل آفریقا در راستای وظیفه ذاتی خود و ایجاد ارتباط با آفریقا و اتاق بازرگانی استانی را در دستور کار قرار داده است.

حسین پرورش افزود:  معتقدیم ظرفیت تهران برای ارتباط تجاری با کشورها به جای خود برقرار است، بنابراین ظرفیت های بالایی در استانها وجود دارد که مغفول مانده و باید توجه ها معطوف به پتانسیل های استان ها باشد.

وی اظهار داشت: سنگال از کشورهای با ثبات اقتصادی و سیاسی و امنیتی است و نگاه وزارت خارجه به این امر است که سنگال دروازه ورود به غرب آفریقا است.

مسول میز سنگال در وزارت امور خارجه ایران گفت: سنگال ۱۶ میلیون نفر جمعیت دارد، این کشور عضو جامعه غرب آفریقا است که ۱۵ کشور تحت پوشش این منطقه هستند.

پرورش افزود: ارتباط تجاری با این کشور فرصتی برای ما فراهم می‌کند تا به بازار ۴۰۰ میلیون نفری در این منطقه دست پیدا کنیم.

وی اظهار داشت: سیاست وزارت خارجه این است واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک با نیاز برق مصرفی کم در کشور سنگال توسط ایران اجرایی شود و با گرفتن نتیجه کوتاه مدت، برای توسعه تجارت اقدام شود.

تجار سنگال در سفر یک روزه از واحدهای تولیدی و صنعتی اراک شامل ماشین کاران، دیرگداز و چرم یاران بازدید کردند.