به گزارش خبرنگار ایرنا، رحیم فلاح زاده روز دوشنبه در مراسم اعطای شبکه پایدار به شهرستان ایذه بیان کرد: با نصب و راه اندازی یک لینک فنی از مسیر شهرستان مسجدسلیمان، تمامی ارتباطات مخابراتی شهرستان ایذه و توابع آن پایدارتر شد.
وی گفت: لینک otn در مسیر ایذه _مسجد سلیمان راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
فلاح زاده ادامه داد: با راه اندازی لینک otn، تمامی ارتباطات شهرستان ایذه و توابع از جمله تلفن همراه، دیتا، سووییچ، تلفن ثابت و... تحت پوشش رینگ ارتباطی و پروتکشن قرار گرفت.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار داشت: برقراری مسیر دوم ارتباطی برای شهرستان ایذه علاوه بر افزایش ظرفیت ارتباطی آن شهرستان و توابع، باعث پایدارتر شدن ارتباطات نیز می شود، به گونه ای که در صورت اختلال در مسیر اصلی، تمامی ارتباطات مخابراتی شهرستان ایذه و توابع از مسیر دوم (پروتکشن) برقرار می ماند و مشترکان هیچگونه اختلال ارتباطی را احساس نخواهند کرد.
وی گفت: پیش از این با اجرای عملیات پروژه توسعه شبکه فیبرنوری از منطقه پیون ایذه تا آبژدان شهرستان اندیکا و تأمین تجهیزات به روز مخابراتی بخش عمده ای از ارتباطات ایذه از طریق رینگ ارتباطی به شبکه سراسری استان متصل شده بود که با اجرای پروژه لینک otn از مسیر مسجدسلیمان به ایذه، تمامی ارتباطات این شهرستان و توابع تحت پوشش رینگ و پروتکشن ارتباطی قرار با نصب و راه اندازی تکنولوژی ۳G بر روی سایت روستایی، مشترکان تلفن همراه روستای چلویر از توابع بخش سوسن شهرستان ایذه از نعمت دیتای پرسرعت تلفن همراه برخوردار شدند.
وی ادامه داد: همچنین به منظور بهره مندی روستاییان از خدمات نوین ارتباطی، تکنولوژی ۳G بر روی سایت روستایی چلویر از توابع بخش سوسن شهرستان ایذه نصب و راه اندازی شد.
فلاح زاده افزود: با نصب و راه اندازی و ارتقا تکنولوژی بر روی این سایت، مشترکان تلفن همراه در روستای چلویر از بخش سوسن ایذه و قسمتی از جاده ارتباطی ایذه به بخش سوسن از اینترنت پرسرعت شبکه ارتباطی تلفن همراه بهره مند و از تبادل اطلاعات دیتایی جهت دریافت خدمات دولت الکترونیک با سرعت بالا نیز برخوردار شدند.
ایذه یکی از شهرستان های محروم خوزستان در شمال استان است.