کرمان - ایرنا - رییس دادگستری بردسیر با اشاره به اینکه حوزه قضایی این شهرستان در پیشگیری از وقوع جرم پیشتاز است گفت: برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم در این حوزه قضایی در ۲ بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت تعریف و اجرایی شده است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل کرمان، محمد سالاری در این‌باره افزود: فعالیت‌های پیشگیرانه در بردسیر موفقیت‌های زیادی به ارمغان آورده تا جایی که توانستیم رتبه‌های برتر این استان را در پیشگیری از وقوع جرم را داشته باشیم.
وی به ارتقا امنیت بردسیر اشاره کرد و ادامه داد: حوزه قضایی این شهرستان در بسیاری از شاخص‌های ارزیابی در زمره حوزه‌های برتر بوده که این مهم، نتیجه اقدامات جهادی قضات و کارکنان اداری است.
رییس دادگستری شهرستان بردسیر ادامه داد: ساعت کاری کارکنان اداری و قضایی در بردسیر محدود به وقت اداری نبوده و این افراد بیش‌ از آن در راه تحقق اهداف قوه قضاییه و خدمت به مردم در محل کار حاضر شده‌اند.
وی بخشی از اقدامات مهم امنیتی منطقه تحت مدیریت خود را برشمرد و خاطرنشان کرد: تشکیل ستاد کنترل مجرمان حرفه‌ای و خطرناک، پیشگیری از تجمعات غیرقانونی، پیشگیری از معضلات امنیتی کامیون داران، تخریب پاتوق‌های شهر در چندین فاز، اجرای طرح‌های پیشگیری از سرقت در سطح شهر، راه‌اندازی دوربین پایش تصویری در میدان اصلی شهر، پلمب کردن کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز، تشکیل ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی و بررسی پایش تصویری در دوران انتخابات، از آن جمله است.
سالاری  تصریح کرد: توجه به زندانیان و خانواده آن‌ها و قرار دادن آنها در مسیر اصلاح با همکاری مردم و تمامی نهادهای شهرستان بردسیر از دیگر اقدامات مهم این مجموعه بوده است. 
وی از اقدام در راستای نهضت دسترسی آسان به قضات دادگستری سخن به میان آورد و افزود: این طرح در شهرستان بردسیر مورد توجه جدی قرار گرفت و قضات ضمن حضور در بخش‌ها و روستاها این نهضت را بیش از پیش مد نظر قرار داده اند.
رییس دادگستری بردسیر توجه به حقوق عامه را از دیگر فعالیت‌های مهم حوزه قضایی این شهرستان دانست و ادامه داد: جابجایی تیرهای برق در چندین نقطه این شهرستان به منظور پیشگیری از تصادفات، پیگیری مشکل انتقال آب از بردسیر به رفسنجان، اجرای طرح‌های نوبت‌دهی مجازی کامیون‌داران، پیگیری اجرای مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم در بخش‌های مختلف، اصلاح نقاط حادثه‌خیز در بخش تصادفات و اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری از تصادفات به کمک شهرداری و ادرات مرتبط، از جمله اقدامات شاخص حوزه قضایی این شهرستان است.

وی به تلاش برای رفع موانع تولید در کارخانه‌های قند و فولاد در بردسیر اشاره کرد و ادامه داد: پیرو منویات رهبر معظم انقلاب، حوزه قضایی این شهرستان با تشکیل کارگروه حمایت از تولید و اشتغال، برای رفع موانع تولید در کارخانه قند و رفع مشکل تولید در کارخانه فولاد به علت محدودیت برق و همچنین پیگیری واریزی به منظور فروش و راه‌اندازی مجدد کارخانه قند بردسیر از تولید داخلی حمایت کرده است.  
سالاری تاکید کرد: بازدید مستمر از بازداشتگاه‌ها و تحت نظرگاه‌های حوزه قضایی و بازدید از زندان و بازداشتگاه موقت و کانون اصلاح و تربیت استان، بررسی و راه‌اندازی کمپ بانوان شهرستان و ایجاد شعب تخصصی رسیدگی به جرائم مشخص از دیگر اقدامات مهم قضایی در این حوزه محسوب می‌شود. 
وی سند تحول قوه قضاییه و بیانیه گام دوم را محور فعالیت‌های حوزه قضایی شهرستان بردسیر دانست و تاکید کرد: این روند در سال گذشته اجرا شده و در سال‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت. 
رییس دادگستری بردسیر استفاده از فناوری‌های نوین قوه قضاییه را نقطه شاخص دادگستری این شهرستان دانست و گفت: ۹۵ درصد ابلاغیه‌ها در دادگاه و ۹۷ درصد ابلاغیه‌ها در حوزه قضایی بردسیر به نحو کاملاً الکترونیک بوده است.
وی اظهار داشت: تشکیل پنج هزار و ۴۱۲ پرونده تمام الکترونیک در دادگاه و ۱۳ هزار و ۲۷۸ پرونده تمام الکترونیک در حوزه قضایی شهرستان بردسیر طی سال گذشته و برگزاری ۸۴ جلسه دادرسی الکترونیک از دیگر دستاوردهای فناوری اطلاعات در این حوزه قضایی به شمار می رود.
سالاری تاکید کرد: ممکن نبودن نام‌نویسی اتباع بیگانه در سامانه ثنا و وجود مهانشهر اتباع در این حوزه مانع تحقق ۱۰۰ درصد ابلاغ الکترونیک شده است. 
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های قابل ملاحظه شعبه اول بازپرسی و ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ شهرستان که مورد تقدیر دادستان کل کشور و رییس دادگستری قرار گرفته افتخاری برای مجموعه قضایی شهرستان بردسیر است.