دکتر یعقوب شیویاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای بند یک سیاستهای جمعیتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و ارتقاء بالندگی و جوانسازی جمعیت با هدف افزایش نرخ باروری و به استناد تبصره ۱۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و به دنبال تصویب هیات وزیران، خدمات ناباروری از تاریخ اول آذر سال ۱۴۰۰ در تعهد سازمانهای بیمهگر قرار گرفت
وی یادآوری کرد: بر این مبنا زوجین میتوانند از خدمات سه دوره ناباروری در طی یک سال با پوشش بیمهای ۹۰ درصد تعرفه بخش دولتی در مراکز ناباروری دولتی بهرهمند شوند.
این مسوول با تاکید بر اینکه زوجین نابارور متحمل هزینههای بالایی هستند که حتی مشکلات روحی و روانی و گاه جدایی آنان را به دنبال دارد، ادامه داد: با توجه به سیاستهای جمعیتی و حمایت از خانوادههایی که مشتاق فرزندآوری هستند، زوجین نابارور تحت حمایت سازمان بیمه سلامت قرار میگیرند.
وی اظهار داشت: بر این مبنا ارائه خدمات به نسبت سال گذشته برای این زوجین افزایش یافته است، لذا بیشتر هزینهها تحت پوشش بیمه پرداخت خواهد شد.
شیویاری با اشاره به مصوبه شورای عالی بیمه و هیات وزیران در سال ۱۴۰۰ که ۴ نوع تعرفه دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی برای درمان زوجهای نابارور دارد، افزود: سازمان بیمه سلامت با تعرفه دولتی و عمومی غیردولتی ۹۰ درصد هزینههای درمان ناباروری را پرداخت میکند و در ارائه خدمات به این زوجین مشکلی نخواهیم داشت چرا که بیشتر هزینههای درمان از سوی بیمه تقبل خواهد شد.
وی یادآوری کرد: سازمان بیمه سلامت موظف است تمامی افرادی که نابارور تلقی میشوند بتوانند از مزایای بیمه درمانی استفاده کنند.
این مسوول خاطرنشان کرد: از زمان تحت پوشش قرار گرفتن این تعهد تاکنون ۱۰۳ زوجهای نابارور برای درمان به مرکز تخصصی ناباروری زنجان مراجعه کردند.
به گزارش ایرنا، در راستای تعامل با مراکز طرف قرارداد و نظر به اهمیت موضوع درمان ناباروری بازدیدهای مکرری از سوی مدیرکل و کارشناسان اداره کل بیمه سلامت زنجان از تنها مرکز تخصصی ناباروری آیتالله موسوی زنجان انجام میشود.