محمدرضا محمدپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بافت روستای تاریخی گلابر یکی از بافتهای متراکم و دستنخورده از دوران گذشته است که چندین بنای ثبتی و غیر ثبتی ارزشمند را درون خود جایداده است.
وی اضافه کرد: کف سازی در روستای تاریخی گلابر بهعنوان یکی از عوامل مهم افزایش کیفیت معابر، هدایت عابران پیاده، هدایت آبهای سطحی، ارتقاء ایمنی مسیر و درنهایت افزایش کیفیت محیط به شمار میرود.
این مسوول با اشاره به اینکه روستای تاریخی گلابر با داشتن قابلیتها و تواناییهای بالا در جذب گردشگر، شرایط مناسبی جهت بهرهبرداری و توسعه زیرساختهای گردشگری در مناطق مختلف دارد ادامه اداد: کمیت و کیفیت زیرساختها در افزایش فعالیتهای گردشگری به ویژه در جذب گردشگر مؤثر است.
محمدپور افزود: روستای تاریخی گلابر این شهرستان دارای ظرفیت مناسبی برای طبیعتگردی است که با مصالح همگن بر اساس ضوابط ساختوساز در بافت تاریخی مرمت و کف سازی مجدد شد. عملیات مرمت شامل، ازاره چینی آجری، اندود کاهگل و کف سازی است.
گفتنی است روستای زیبای گلابر، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان ایجرود در استان زنجان است، روستای پلکانی و سرسبز گلابر علاوه بر طبیعت دلنشین آثار قدیمی متعددی دارد که مربوط به دورههای تاریخی مختلف هستند.
این روستا در محدوده شهرستان ایجرود در فاصله ۴۸ کیلومتری زنجان و ۱۲ کیلومتری زرینآباد مرکز شهرستان واقعشده است.