بروجرد- ایرنا - استاندار لرستان گفت: دانشگاهیان با دانش خود باید توسعه و پیشرفت را برای جامعه به ارمغان بیاورند و تولید علم باید به تولید اشتغال و رونق اقتصادی مبدل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا فرهاد زیویار سه شنبه در دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه آیت اله بروجردی(ره) که در دانشگاه برگزار شد افزود: دانشگاه خانه ماست تعلق خاطر ما به دانشگاه زیاد است، مراکز علمی و دانشگاه ها از بهترین اماکن هستند.

وی با اشاره با اینکه دغدغه های فرهنگی در دانشگاه ها باید مد نظر قرار گیرد اظهار داشت: دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) به نام یک شخصیت بزرگ دینی و مذهبی است که باید مورد توجه باشد.

استاندار لرستان گفت: دانشگاه کارش صرفا تولید علم نیست و باید بر اساس نیازهای جامعه باشد، نخبگان و دانشگاهیان جامعه باید با دانش خود باعث پیشرفت و توسعه جامعه شوند، رهبری یک دهه است که در مسئله اقتصادی و تولید و اشتغال تاکید دارد و این موضوع باید در جامعه نمود داشته باشد.
زیویار افزود: امسال بحث دانش بنیان بودن شعار سال مسوولیت ها را در دانشگاه‌ها دو چندان می کند، تولیدات دانشگاه‌ها به خوبی مورد استفاده قرار نمی گیرد، مقالات و پایان نامه ها و پژوهش ها به خوبی استفاده نمی شود.
وی اظهار داشت: برای حل مسائل استان و شهرستان باید یک طرح جامع تدوین شود برای رفع مشکلات باید بین نهادها ی مختلف هم افزایی صورت گیرد.
وی بیان کرد: باید از ظرفیت ها و تولیدات دانشگاه‌ها استفاده شود، عمده تولیدات دانشجویان در قفسه های کتابخانه‌های دانشگاه است، صنایع و کارخانجات استان لرستان باید از ظرفیت های دانشگاهی استفاده کنند تا با اجرای طرح های توسعه پیشرفت کنند.
استاندار لرستان گفت: دولت در سالهای گذشته توجه به خارج داشت و نسخه ای برای پیشرفت کشور وجود نداشت، برجام با توهین و تحقیر پاره شد و هیچ ثمره ای نداشت.

زیویار افزود: امروز دولت با میلیاردها تومان بدهی ماهانه دولت قبل روبرو است، دولت قبل چشم خود را به فروش نفت به کشورهای همراه ایران بست و باعث شد که توان خرید واکسن هم نداشته باشند.
وی اظهار داشت: امروز ایران تحریم علمی است هیچ فرمول علمی به کشور داده نمی شود، دشمنان با استفاده از تحقیقات ما بسته هایی تهیه و ارائه می دهند تا با آن وابستگی ما بیشتر شود.
وی بیان کرد: پس دانشگاهیان باید با تکیه بر توان داخلی و استفاده از ظرفیت نخبگان وابستگی به بیگانگان را کوتاه کنند.
استاندار لرستان گفت: برای ارتباط بین صنعت و دانشگاه ایده هایی توسط اساتید دانشگاهی تهیه شود تا صنعت و دانشگاه همکار باشند، باید تجربه های استان های موفق را در نظر داشته باشیم اکثر واحدهای تولیدی با تلنگری در حال غیر فعال شدن هستند، که باید مراقب باشیم.

رییس دانشگاه آیت الله بروجردی(ره) گفت: تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی برای کشور و نقش آفرینی در منطقه لرستان و بروجرد از اولویت های دانشگاه است.
احسان یاوری افزود: دانشگاه در منطقه بروجرد و لرستان تاثیر خواهد داشت و این موضوع از اهداف مهم دانشگاه است.

وی اظهار داشت: دانشگاه آیت الله بروجردی دارای ۲۰ گروه آموزشی در سه دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی است، دانشگاه آیت الله بروجردی حدود ۶ هزار دانشجو دارد و تاکنون حدود پنج هزار نفر فارغ التحصیل داشته است.

وی بیان کرد: تخصیص اعتبارات باید به دانشگاه آیت الله بروجردی بیشتر شود سهم دانشگاه از اعتبارات پژوهشی نسبت به دستگاه‌های دولتی پایین است که باید این اعتبارات تقویت شود.
رییس دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: تکمیل زیست بوم فناوری در دانشگاه اجرا شده که به علت کمبود فضای ساختمانی ناکام مانده است.
یاوری افزود: موافقت استانداری با سه طرح مزیت استانی دانشگاه باعث گسترش و ایجاد رونق در گردشگری لرستان و توسعه صنعت ورشور و جهش در تولید و فناوری محصولات سیب شهرستان بروجرد است  که انتظار داریم استانداری مجوز های لازم را صادر کند.
وی اظهار داشت: خوابگاه‌ها جوابگوی نیاز دانشجویی نیست، و باید برای رسیدن به نقطه مطلوب کمک شود.
وی بیان کرد: از پنج هزار دانشجوی دانشگاه حدود سه هزار و ۵۰۰ دانشجو خوابگاهی هستند ولی ظرفیت خوابگاهی دانشگاه ۴۵۰ نفر است که ۸۰۰ نفر اسکان داده شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا در ادامه جلسه اعضای هیات علمی دانشگاه نقطه نظرات خود را در حضور استاندار لرستان بیان کردند.