سید محمد تقوی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: توسعه عمرانی شهر دامغان یکی از اقدامات مهم است که بدون همراهی مردم و همکاری نهادهای دولتی انجام نمیشود که در همین راستا از دستگاههای دولتی انتظار داریم مطالبات خود به شهرداری را هر چه سریعتر پرداخت کنند.
وی ادامه داد: شهر دامغان نسبت به شهرهای همجوار از لحاظ توسعه عمرانی ضعیف عمل کرده و دچار عقب ماندگی است که با حرکت عظیم و ریسک پذیری بالا، این جهش عمرانی را آغاز کردیم و از مردم درخواست داریم تا در این اقدام همیار شهرداری باشند.
تقوی اظهار داشت: توانمندی مدیریت شهری و وجود اعتبارات مالی برای اجرای طرحهای عمرانی، با مشارکت مردم و نهادهای اجرایی در پرداخت عوارض و مطالبات امکانپذیر است.
وی تصریح کرد: وسعت فضای شهری زیرنظر شهرداری دامغان یکهزار و ۵۰۰ هکتار است و طی هشت سال اخیر توسعه نداشته است که این امر قابل تامل است و باید با جهش و توسعه عمرانی در شهر، این امر رقم بخورد.
تقوی از راهاندازی سامانه ۱۳۷ خبر داد و اضافه کرد: این سامانه با هدف ارتباط مستقیم مردم با مدیران شهری صورت گرفته است و از این پس مردم میتوانند بدون واسطه مشکلات، انتقادات و نظرات خود را بیان کنند و شهرداری را در کنار خود ببینند.
شهردار دامغان خاطرنشان کرد: نگاه مجموعه شهرداری به توسعه و عمران شهری و توسعه گردشگری است که در این رابطه پیشتاز محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۲۷ هزار پلاک شهری در دامغان وجود دارد.