به گزارش خبرنگار ایرنا محمد اهلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: بیشترین واگذاریهای زمین مربوط به صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی با ۲۵ درصد و کمترین آن مربوط به صنایع برق و الکترونیک با ۳ درصد است.
وی اضافه کرد: زون غذایی، دارویی و بهداشتی با ۲۵ درصد، زون شیمیایی با ۲۱ درصد، زون صنایع فلزی با ۱۹ درصد، زون سلولزی با ۱۴ درصد، زون کانی غیرفلزی با ۷ درصد، زون خدماتی با ۶ درصد، زون نساجی با ۵ درصد و زون برق و الکترونیک با ۳ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین تعداد قراردادهای منعقد شده در شهرکهای صنعتی استان اردبیل میباشد.
اهلی یادآورشد: تعداد قراردادهای حق بهرهبرداری زمینهای واگذار شده به سرمایهگذاران در شهرکها و نواحی صنعتی استان اردبیل در حدود هزار و ۵۰۰ قرارداد است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه شرایط واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی بر اساس زونبندی است، گفت: با توجه به معیارها و ملاحظات زیستمحیطی و سلامت محوری، هر زون خاص از شهرک یا ناحیه صنعتی مختص به یک نوع کاربری و فعالیت است.
اهلی بیان کرد: با توجه به مشوقهای ارائه شده از قبیل واگذاری زمین با شرایط نقد و اقساط و با قیمت بسیار پایینتر از هزینه تمام شده زمین و سایر برنامههای حمایتی دیگر، شاهد استقبال سرمایهگذاران برای حضور در شهرکهای صنعتی هستیم.
وی ادامه داد: با برنامهریزیهایی که برای توسعه شهرکهای صنعتی در نظر گرفته شده است، امیدواریم با تأمین اراضی و جذب اعتبارات مناسب و کمک مسئولان استانی، جوابگوی خیل عظیم سرمایهگذاران در استان باشیم.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.