به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، عرفان خسرویان در دیدار با وزیر آموزش عالی و تحقیقات جمهوری مالی با معرفی جایگاه، فعالیتها و توانمندیهای دانشگاه فنی و حرفهای اظهار داشت: در دانشگاه فنی و حرفهای بسیار علاقهمندیم آموزشهای علمی و مهارتی خود را به صورت بینالمللی ارایه کنیم.
وی افزود: ظرفیتهای آموزشی مهارتی بسیاری در دانشگاه فنی و حرفهای وجود دارد و با توجه به اینکه آموزشهای ما متناسب با بازار کار است، آمادگی داریم تفاهمنامهای در زمینه ارایه آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای منعقد کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، احمدو کیتا، وزیر علوم و آموزش جمهوری مالی، دانشگاه فنی و حرفهای را فعال، توانمند و آموزشهای این دانشگاه را ارزشمند خواند و تصریح کرد: بنا داریم در مالی دانشگاه جدیدی تأسیس کنیم که دارای دانشکده و بخشهای مختلف در زمینههای آموزشهای هنرهای سنتی و مشاغل خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: به لحاظ کیفیت شاخصهای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، آینده همکاری با دانشگاه بسیار روشن است و امیدواریم با این رویکرد و ایجاد زمینههای همکاری، آموزش در کشور ما به درستی هدایت و تقویت شود.
احمدو کیتا گفت: بسیار علاقهمندیم این همکاری مشترک در زمینه حرف و مشاغل و هنر میان مالی و دانشگاه فنی و حرفهای جمهوری اسلامی ایران ایجاد شود تا جوانان با یادگیری و پیادهسازی آموزشهای عملی و کاربردی وارد بازار کار شوند.
در این دیدار، با توجه به اهمیت همکاریهای بینالمللی در توسعه فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای تفاهمنامه همکاریهای علمی دانشگاهی بین دانشگاه فنی و حرفهای کشور و وزارت آموزش عالی و تحقیقات جمهوری مالی به امضای طرفین رسید.
برگزاری دورههای مشترک آموزشی، برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی برای دانشجویان و مدرسان، تبادل اعضای هیات علمی برای گذراندن فرصتهای مطالعاتی، برگزاری کنفرانسهای مشترک بینالمللی، انجام پروژههای مشترک تحقیقاتی، تبادل مدرسان و دانشجویان، شرکت در مسابقات و رویدادهای علمی حوزه فنی و حرفهای، تعریف و برگزاری دورههای مشترک رشتههای نوین فنی و حرفهای و دیگر موارد از موضوعات مورد توافق در یادداشت تفاهمنامه امضا شده است.