ساوه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی گفت: تامین زیرساخت‌های شهرک صنعتی شهید چمران ساوه (احمدآباد) به عنوان یک منطقه صنعتی نوپا می تواند سبب ارتقای تولید، اشتغال و رونق اقتصادی هرچه بیشتر استان باشد.

به گزارش ایرنا، حسن میرزاخانی چهارشنبه پس از بازدیدهایی که از واحدهای صنعتی فعال یا در دست راه اندازی این شهرک داشت، در جلسه  بررسی مشکلات موجود این ناحیه صنعتی اظهار داشت: ساوه قطب صنعتی استان مرکزی و کشور به شمار می‌رود و نقش مهمی در تولیدات ملی دارد.

 وی ادامه داد: توسعه فعالیت‌ها و رونق تولید در شهرک‌های صنعتی مستلزم تامین زیرساخت‌ها از جمله برق، آب و گاز است و باید در این مسیر اقدامات زیربنایی صورت گیرد.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی با اشاره به بازدید از چند واحد تولیدی و صنعتی شهرک صنعتی شهید چمران، اظهار کرد: در جریان این بازدید موانع و مشکلاتی مطرح شد که مهمترین آن راه دسترسی شهرک صنعتی به آزاد راه ساوه تهران بود که باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کرد.

وی در خصوص مشکلاتی نظیر تامین آب مورد نیاز برای واحدهای تولیدی و صنعتی اظهار کرد: با توجه به نزدیکی شهرک صنعتی شهید چمران به تصفیه خانه فاضلاب شهر ساوه باید تمهیدات لازم به منظور انتقال پساب تولیدی این تصفیه خانه برای مصارف صنعتی شهرک توسط شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی صورت گیرد.

میرزاخانی در خصوص مشکلات امنیتی سرمایه گذاران در این شهرک نیز گفت: مشکل تامین امنیت و برخی مطالبات دیگر صنعتگران شهرک صنعتی شهید چمران در نشستی با مدیران مرکز استان مطرح و برای برطرف شدن آن تصمیم گیری خواهد شد.

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز گفت: تعداد زیادی از صنایع مستقر در شهرک صنعتی شهید چمران اقدام به سرمایه گذاری کرده‌اند اما در حوزه تامین زیرساخت‌های لازم و ضروری مشکل دارند.

مهدی الیاسی افزود: تامین آب و برق اولویت نخست این شهرک صنعتی است و مشکلاتی نظیر فاضلاب، معابر و امنیت شهرک از مشکلات جدی است که باید برای رونق تولید در این مجموعه تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های مخابراتی دراین شهرک یک ضرورت است، افزود: تامین آب این شهرک برای بلندمدت بسیار ضروری است در غیر این صورت مشکلات جدی خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی نیز گفت: کمبود زیرساخت‌ها نظیر آب و برق موجب شده که برخی صنایع با کمتر از ظرفیت تولیدی خود فعالیت کنند.

علیرضا حیدری تفرشی افزود: به دلیل کمبود زیرساخت‌ها هنوز برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی با وجود احداث فضای فیزیکی هنوز به بهره برداری نرسیده‌اند.

وی در خصوص اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران شهرک صنعتی شهید چمران ساوه افزود: اگر شرکت‌های دانش بنیان متقاضی استقرار در شرکت‌های زیر مجموعه شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی باشند در واگذاری زمین از امتیاز پرداخت ۱۰ درصد نقدی و الباقی به مدت ۴۸ ماه برخوردار خواهند شد.

وی افزود: برای سایر سرمایه‌گذاران نیز با شرایط پرداخت ۲۰ درصد نقدی و الباقی اقساط ۲۴ تا ۳۶ ماه بسته به نوع شهرک بطور تسقیط زمین مورد نیاز برای احداث واحد صنعتی در اختیار آنان قرار خواهد گرفت. در خصوص  زیرساخت‌هایی نظیر آب، برق، گاز، راه دسترسی و معابر نیز شرکت شهرک‌های صنعتی تامین خواهد کرد.

افتتاح یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی شهید چمران ساوه 
با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی، معاون استاندار و فرماندار ساوه و جمعی از مسئولان واحد تولیدی گروه صنعتی نیکوتراش کاوه در شهرک صنعتی شهید چمران ساوه افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
 هادی دوره‌گرد مدیر عامل شرکت گروه صنعتی نیکوتراش در این آئین افتتاح گفت: این واحد تولید با سرمایه گذاری ۱۸۰ میلیارد ریال و ایجاد فرصت شغلی مستقیم برای ۱۰ نفر در فاز نخست فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی بیان کرد: در این واحد تولیدی کلیه خدمات تراش، فرز و سی.ان.سی انجام و قطعات مورد نیاز صنایع وابسته به شرکت‌های گاز، کاغذ سازی، فنرسازی، ماشین سازی، نورد لوله و قوطی تولید می‌شود.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی نیز با اشاره به برخی مشکلات پیش روی این شهرک صنعتی اظهار کرد: اجرای روکش آسفالت معابر، احداث مخزن بتنی شهرک و اجرای شبکه روشنایی معابر از جمله نیازهای این مجموعه است که مراحل مربوط به اجرای مناقصه و تشریفات انتخاب پیمانکار انجام شده و ظرف چندماه آینده این مشکلات برطرف خواهد شد.

 با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی دفتر پایگاه مقاومت بسیج و مجمع تولیدکنندگان شهرک صنعتی شهید چمران ساوه نیز افتتاح شد.