بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: هر شرکتی که قرار است به خراسان جنوبی خدمات هوایی ارائه دهد، ملزم به رعایت ضوابط پروازی است و لوازم کار را هم باید بپذیرد.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده در جلسه‌ای با حضور مدیرکل فرودگاه‌های استان و نمایندگان چند شرکت هواپیمایی خراسان جنوبی، به بررسی مشکلات به وجود آمده در پرواز بیرجند - تهران که دوشنبه (۱۳ تیرماه) به علت مساعد نبودن شرایط جوی با ۶ ساعت تاخیر صورت گرفت، پرداخت.

وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه به امر اطلاع‌رسانی و احترام مسافران در صورت هر گونه تاخیر در پروازها، گفت: چنانچه به دلیل شرایط جوی و یا مسائلی مثل نقص فنی یا هر موضوع دیگری پرواز تاخیر داشت و خلبان اطلاعیه تاخیر را امضا کرد، شرکت هواپیمایی و فرودگاه باید برای مدیریت این زمان تاخیر برنامه داشته باشند تا مردم سرگردان نشوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنولبی به خلاء پروازی روزهای دوشنبه استان اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات بسیار موثر مسوولان استان، اکنون این پرواز شکل گرفته و باید از همه اشخاص و عوامل موثر در این اتفاق از جمله فرودگاه و شرکت آتا تشکر کرد.

عباس‌زاده با اشاره به اینکه آتا و یا هر شرکت دیگر که قرار است به خراسان جنوبی خدمات ارائه دهد، ملزم به رعایت ضوابط پروازی است، گفت: لازمه کار این است که این شرکت‌ها هماهنگی‌های فنی، پشتیبانی و تدارکاتی لازم را با سیستم‌های فرودگاهی داشته باشند که ظاهرا در این موضوع تاخیر هواپیما در روز دوشنبه، ناهماهنگی‌هایی در بحث هندلینگ بوده که به هیچ وجه قابل قبول نیست.

به گفته وی، یکی دیگر از مشکلاتی که باعث گلایه‌مندی و نارضایتی به حق مردم در موضوع تاخیر در پرواز روز دوشنبه شده، عدم رسیدگی و پشتیبانی تغذیه‌ای است.

عباس‌زاده  افزود: حرف مردم در این خصوص که به ما توجه و رسیدگی نشده، ۶ ساعت معطل شدیم، در این زمان به ما حتی یک بطری آب آشامیدنی ندادند، کاملا به حق است و اصلا درست نیست که چنین رفتاری صورت گیرد.

وی ضمن تقدیر از حسن رفتار کارکنان فرودگاه بیرجند با مسافران پرواز بیرجند - تهران، گفت: مردم از خدمات‌دهی شرکت هواپیمایی آتا گلایه‌مند بودند اما از اخلاق و رفتار کارکنان فرودگاه رضایت داشتند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: کم کاری از هیچ مسوول و یا شرکت هواپیمایی قابل قبول نیست.

عباس‌زاده با اشاره به اینکه مردم خراسان جنوبی لیاقت ارائه بهترین خدمات را دارند، گفت: فرودگاه و شرکت‌های هواپیمایی باید طوری برنامه‌ریزی کنند که با توجه به اقلیم گرم و خشک خراسان جنوبی، در صورتی که پروازی به دلیل شرایط آب و هوایی و یا نقص فنی مجوز پرواز را دریافت نکرد و تاخیر داشت، به بهترین وجه ممکن از مسافران پذیرایی و خدمات‌رسانی شود.

در این جلسه مقرر شد مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی طی جلسه‌ای با مدیرکل فرودگاه‌های استان، برآوردی از نیازها و مواردی که در حین وقوع تاخیر در پرواز و یا بحران‌های دیگر مورد نیاز است را انجام دهند تا در زمینه رفع آنها اقدام شود.