به گزارش ایرنا، روابط عمومی دادگستری استان بوشهر روز پنجشنبه به نقل از علی جمادی در کارگاه آموزش تحلیل ابعاد اجتماعی و حقوقی قانون حمایت از اطفال و نوجوانان استان بوشهر افزود: برای بهبود روند رسیدگی به جرایم اطفال و نوجوانان در این استان همکاران قضائی و عدالت کیفری نظر مددکاران و مشاوران را در رسیدگی به جرم این گروه در نظر بگیرند.
وی اظهار کرد: تا زمانی که طفل مرتکب جرمی نشده است میبایست مورد حمایت دستگاههای حمایتی و خدمات اجتماعی از جمله بهزیستی قرار گیرد و اگر طفل مرتکب جرم شود با توجه به قوانین موجود در این حوزه میبایست مراحل قضائی آن طی شود.
جمادی هدف از برگزاری کارگاه آموزشی را تحلیل ابعاد اجتماعی و حقوقی قانون حمایت از اطفال و نوجوانان ، توانمندسازی و ارتقا سطح دانش کارکنان قضا و بهزیستی در حوزه کودک و نوجوان عنوان کرد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: هرچند از نظر قوانین اطفال و نوجوانان از شرایط مناسبی برخوردار هستیم با این وجود شاهد یک خلأ بزرگ آگاهسازی این قوانین در جامعه هستیم.
حسین اسدی راد افزود: عملکرد دستگاههای اجرایی در حوزه اجرای قوانین مربوط به اطفال و نوجوانان مناسب نیست.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: پرداختن به حقوق کودکان و نوجوانان تنها وظیفه دستگاه قضائی و بهزیستی نیست و همکاری تمام ارگانهای مسئول در این بخش ضروری است.
وی اضافه کرد: در حوزه بهزیستی بخشهای اورژانس اجتماعی و مددکاری سازمان پیوند محکمی با امور قضائی دارند و آنچه محرز است نقش خانواده در ارتقا حقوق کودک است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: در معاونت پیشگیری از وقوع جرم مشاوران و مددکاران در اجرایی کردن قوانین اطفال و نوجوانان فعال هستند.
الماس گشتاسبی افزود: در بحث طفل میبایست مسائل تربیتی و هویتی در نظر گرفته شود.