عباس کمالی، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه درج قیمت مصرف کننده در این سامانه برای واحدهای تولیدی تکلیف قانونی است، افزود: تولیدکنندگان و واردکنندگان کالاها باید با درج قیمت بر روی کالاهای تولیدی و وارداتی به تکلیف قانونی خود عمل کنند.
وی اظهار داشت: در سه روز آینده بازرسی های مربوطه در خصوص درج قیمت مصرف کننده در سامانه جامع تجارت انجام خواهد شد بنابراین واحدهای تولیدی باید هرچه سریعتر در این خصوص اقدام کنند.
نایب رییس اتاق بازرگانی تبریز گفت: عدم وجود آموزش کافی و آشنایی واحدهای تولیدی در رابطه با نحوه ثبت در سامانه جامع تجارت از مشکلات واحدهای تولیدی استان بوده و در این زمینه اتاق تبریز از هفته قبل نسبت به برگزاری دوره های آموزشی مربوط اقدام کرده است و این دوره ها در طول روزهای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
کمالی، قطع مکرر و مشکلات سیستمی سامانه را از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی استان برای عدم درج قیمت مصرف کننده در این سامانه اعلام کرد و ادامه داد: طی کردن فرایند طولانی یک هفته تا ۱۰ روز برای گرفتن کد جدید از دیگر مشکلات این واحدها است.
وی یادآوری کرد: در اوضاع اقتصادی کنونی و گرانی های مواد اولیه، کمبود آن ها و فشارهای ناشی از تحریم، وارد کردن تنش های بیشتر به بدنه تولید و صنعت موجب بروز ضرر و زیان به این واحدها می شود بنابراین حمایت از این واحدها ضروری است.
کمالی، با تاکید بر لزوم تجدید نظر در بحث افزایش قیمت گاز، برق و سایر حامل های انرژی واحدهای تولیدی افزود: مقرر شده تا در این خصوص بررسی هایی از سوی مسوولان سازمان صمت انجام شود.