همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: ۵۰ معلم این استان در طرح جهادی تثبیت یادگیری و آموزش دانش آموزان عشایری شرکت کردند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان، محمود نقوی در جلسه ستاد پشتیبانی بسیج فرهنگیان استان همدان افزود: برای یادگیری بهتر دروس دانش آموزان دوره‌های تثبیت یادگیری در ۴۱۵ مدرسه و کلاس‌های تابستانی آموزش و پرورش آغاز شده است.

وی اظهار داشت: امسال ۱۲۰ مدرسه برای آموزش‌های تثبیت یادگیری دانش آموزان دوره اول و دوم ابتدایی در استان فعال شده اند و در صورات استقبال خانواده‌ها امسال این مدارس بیشتر می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: بسیج مجموعه ای از انسان هایی هست که تنها برای اعتلای نظام و انقلاب با روحیه جهاد و شهادت پای کار نظام هستند.

وی اقدامات جهادی در آموزش و پرورش را در این دولت چشگیر توصیف کرد و اظهار داشت: امروز بسیاری از کارهای سخت و دشوار و چالش های پیش روی آموزش و پرورش را با روحیه بسیجی و جهادی پشت سر گذاشته ایم.

نقوی حضور بیش از ۵۰ نفر از معلمان در طرح جهادی تثبیت یادگیری و آموزش دانش آموزان عشایری استان را نمونه بارز کار جهادی عنوان کرد و گفت: باید با برنامه ریزی مناسب روحیه بسیجی و اقدامات جهادی را در بین معلمان عزیز، نهادینه و عملیاتی کنیم چرا که امروز نگاه جهادی و انقلابی است که آموزش و پرورش را با قدرت رو به جلو می برد.

وی کنگره هشت هزار شهید استان را فرصتی مغتنم برای ترویج روحیه جهادی و انقلابی برای معلمان و دانش آموزان دانست و افزود: به طور قطع شهدای دانش آموز و معلم بهترین الگو برای کودکان و نوجوان برای رسیدن به حیات طیبه هستند.

معاون هماهنگ کننده سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان نیز در این جلسه گفت: معلمان همانند انبیای گرامی، هدایت بشریت را بر عهده دارند و باید دانش آموزانی مومن و معتقد را تربیت کنند که فکر کردن درست و استقلال رای داشته باشد.

سرهنگ مصطفی رستمی ایجاد انگیزه برای معلمان و رفع مشکلات معیشتی را در قالب رتبه بندی معلمان بسیار مهم دانست و افزود: دانش آموزان تا معلم و والدین متدین نداشته باشند نمی توانند مومن و معتقد تربیت شوند و در واقع معلم مومن است که دانش آموز مومن را تربیت می کند و یکی از رسالت های مهم بسیج این است که معلمان را به این موضوعات دغدغه مند کند.

وی از آموزش و پرورش و بسیج فرهنگیان استان خواست در دوران پسا کرونا چون گذشته در راستای اعزام معلمان و دانش آموزان به اردوهای راهیان نور برنامه ریزی مناسبی را داشته باشند.

رییس سازمان بسیج فرهنگیان استان همدان نیز گفت: تفکر، فلسفه و اندیشه غرب در یک حیرت و سردرگمی به سر می برد و از گذشته تا به امروز ما نمی توانیم به یک نقطه ثقل برسیم که بگوییم این نقطه نجات بخش در غرب است.

 سرهنگ طیب فریادرس افزود: همه با هم، دست در دست هم باید در پیشرفت رسالت عظیم نظام تعلیم و تربیت در تحقق سیاست های کلان آموزش و پرورش گام برداریم.

 وی با اشاره به آسیب های دوران کرونا برای دانش آموزان خاطر نشان کرد: رها سازی در بستر فضای مجازی و عدم آموزش های مناسب برای دانش آموزان، آسیب های فراوانی را به نسل حاضر وارد کرده است که باید با برنامه ریزی درست، موضوع تربیت را در راس امور آموزش و پرورش قرار دهیم.

استان همدان ۲۲ هزار معلم و کادر آموزشی و ۳۰۷ هزار دانش آموز دارد.