به گزارش ایرنا، مهدی کاظمی روز پنجشنبه در نشست خبری با رسانههای گلستان از آنان خواست در راستای تبیین عدالت اجتماعی و تربیتی سند تحول بنیادین در جامعه تلاش کنند.
وی از پوشش تحصیلی ۹۰ درصدی متوسطه اول خبر داد و اظهار داشت : مهمترین موضوع برای آموزش و پرورش قشر دانش آموزی عدالت تربیتی است که به این مهم باید توجه شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:توجه به مهارت آموزی دانش آموزان زمینه اشتغال و توسعه اقتصادی بیشتر را فراهم خواهد کرد.
کاظمی به کاهش استقبال دانش آموزان از تحصیل در رشته ریاضی اشاره کرد و گفت: سهم رشته ریاضی فیزیک در اوایل دهه گذشته ۲۸.۶ درصد بود که این رقم در سال قبل به ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و باید این سهم را به دلیل نقش فراوان ریاضی به عنوان رشته پایه افزایش دهیم.
وی با اشاره به فعالیت ۶۸۴ پژوهش سرا در کشور اظهار داشت: تقویت پژوهش محوری و توسعه پژوهش سراهای دانش آموزی یکی دیگر از برنامه ریزی هاست که در سال جاری سه پژوهش سرای جدید اضافه کردیم و امیدواریم آنها را به خانه های خلاق، مراکز رشد و نوآوری تبدیل کنیم.
وی بیان کرد: روز گذشته سومین مرکز رشد، نوآوری و کارآفرینی برای بهره مندی در دانش آموزان در گلستان به بهره برداری رسید.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: باید زمینه ورود شرکت های دانش بنیان را به آموزش و پرورش بیشتر فراهم آوریم.
وی اظهار داشت: در راستای مشارکت پذیری در توسعه آموزش های فنی و حرفه ای با استفاده از ظرفیت های استان، در توسعه هنرستان ها در جوار کارخانه های صنعتی بهره برداری لازم را داشته باشید.
وی بیان کرد: با استفاده از ظرفیت مشارکت بخش های مختلف با نیروی دریایی امیداریم امکان جذب صد درصدی فارغ التحصیلان دریایی را به خصوص در بخش ناوبری و مکانیک موتورهای دریایی و ناوبری فراهم کنیم.
کاظمی افزود: برای طرح جبران، یادگیری، تعمیق و تثبیت دانش آموزان هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار با اولویت مناطق کم برخوردار و محروم پیش بینی شده است.
کاظمی با اشاره به تخصیص سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز هنرستان ها در بودجه سنواتی سال ۱۴۰۰ گفت: ماهیت آموزشها توجه به بحث اشتغال و ارتقای مهارت دانش آموزان است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: گلستان ظرفیت های خوبی برای آموزش همراه با تولید در راستای درآمدزایی دارد.