استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این استان دارای ظرفیت‌های قابل توجه و مطلوبی نظیر شهرک آب معدنی است که سازمان اتکا می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در آن ورود کند.

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری در دیدار با مرتضی اعلمی مدیرعامل سازمان اتکای کشور افزود: این استان دارای یک شهرک تخصصی آب معدنی است، آب معدنی تولیدی این استان از کیفیت بالایی برخوردار بوده و بی‌شک با وجود زیرساخت در این شهرک، ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، سازمان اتکا می‌تواند برای سرمایه‌گذاری در این شهرک ورود پیدا کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت کشتارگاه جونقان، بیان کرد: این کشتارگاه ظرفیت کشتار روزانه ۲ هزار دام سبک و ۲۰۰ دام سنگین را دارد، همچنین ظرفیت بسته‌بندی گوشت نیز در کشتارگاه می‌تواند فعال شود، سازمان اتکا می‌تواند به بحث سرمایه‌گذاری در این واحد ورود پیدا کند، زیرساخت‌های منحصربه‌فردی در این کشتارگاه وجود دارد و می‌تواند سوددهی بالایی داشته باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری حیدری به ظرفیت کارخانه تولید چادر مشکی حجاب شهرکرد نیز اشاره و تصریح کرد: تولیدات این واحد تولیدی می‌تواند در فروشگاه‌های اتکای سراسر کشور عرضه شود، توسعه این واحد تولیدی در دستور کار قرار دارد. 

حیدری با اشاره به اینکه یکی از وظایف این سازمان ارائه خدمت به خانواده‌های نیروهای مسلح در سراسر کشور است، اظهار کرد: مشتری‌مداری و اعتمادسازی باید در دستور کار فروشگاه‌های عرضه کالای اتکا قرار بگیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه خدمات‌رسانی در مناطق محروم یکی از رسالت‌های نیروهای مسلح محسوب می‌شود، گفت: در این استان پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد که می‌توان با استفاده از آن‌ها در راستای کاهش محرومیت، توسعه صنایع و افزایش بهره‌وری در تولید بهره‌مند شد.

استاندار با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری قطب تولید محصولات بسیاری از جمله بادام، گوشت قرمز و آبزیان محسوب می‌شود، یادآور شد: این استان رتبه اول تولید ماهی قزل‌آلا را به خود اختصاص داده است و به‌ علت وجود منابع آبی و سردسیر بودن این استان، ماهی قزل‌آلای تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: همچنین چهارمحال و بختیاری به‌علت دارا بودن مراتع بکر در تولید گوشت قرمز رتبه خوبی در کشور دارد و این گوشت ارگانیک و از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

حیدری با تاکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری قطب تولید محصولات باغی در کشور نیز است، عنوان کرد: این استان در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی دچار ضعف‌های عمده است و سود تولیدات باغی این استان در جیب دلال می‌رود یا به ضایعات تبدیل می‌شود.

مدیرعامل سازمان اتکای کشور نیز در این نشست با اشاره به اینکه تعامل با استانداران سراسر کشور به‌منظور فعالیت‌های تجاری و اقتصادی در استان‌ها در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: درصدد هستیم با مشارکت دولت و استفاده از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موجود در استان‌ها در تولید و تجارت فعالیت کنیم.

مرتضی اعلمی افزود: چهارمحال و بختیاری سبد کاملی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در حوزه‌های مختلف است، سازمان اتکا نیز به‌عنوان خدمتگزار نیروهای مسلح، خانواده‌های آنان و وابستگان درصدد است، خدمات را به بهترین نحو در اختیار قرار دهد.

وی ایجاد تعادل در بازار را یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های سازمان اتکا عنوان کرد و گفت: این سازمان برای ایجاد تعادل در بازار به تامین کالاهای اساسی و استراتژیک ورود پیدا کرده است.

مدیرعامل سازمان اتکای کشور تاکید کرد: سازمان اتکا به‌دنبال عمق‌بخشی به خدمات خود است، زیرساخت‌های خوبی برای تولید محصولات استراتژیک مانند گندم، جو، ذرت و سایر نهاده‌های دامی در کشور توسط این سازمان ایجاد شده و این مدیون همکاران اتکا بوده و باید این زیرساخت‌ها ارتقا پیدا کند.

وی با بیان اینکه سازمان اتکا از سال گذشته به حوزه شیلات ورود پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: در نخستین سال ورود به تولید آبزیان، یک هزار تن ماهی تولید شد و درصدد هستیم این عدد در سال‌جاری به ۱۰  هزار تن برسد.

اعلمی با تاکید بر اینکه استعدادهای بالقوه‌ای در چهارمحال و بختیاری در حوزه کشت، صنعت و دامپروری وجود دارد، توضیح داد: تمام اقدامات اتکا در حوزه تولید باید منجر به اشتغال پایدار در استان‌ها شود.

مدیرعامل سازمان اتکای کشور در ادامه با بیان اینکه آمادگی ساخت یک فروشگاه مجهز به انبار و سردخانه در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، تاکید کرد: اگر زمین مناسب در استان به این امر اختصاص پیدا کند،  این مساله در دستور کار قرار خواهد گرفت.

اعلمی با اشاره به پیشنهاد سرمایه‌گذاری به سازمان اتکا در کشتارگاه جونقان، عنوان کرد: این سازمان آمادگی سرمایه‌گذاری در این کشتارگاه را دارد، باوجود زیرساخت‌ها در این واحد، می‌توان زنجیره تولید را کامل و این کشتارگاه را به چرخه تولید بازگرداند، توسعه این کشتارگاه می‌تواند ما را یک گام به خودکفایی نزدیک کند.

وی تصریح کرد: سازمان اتکا در حوزه صادرات محصولات تولیدی به کشورهای هدف نیز ورود کرده است، بسیاری از محصولات می‌تواند در سبد صادراتی اتکا قرار بگیرد.

اعلمی با بیان اینکه هزار و ۱۰۰شعبه فروشگاه اتکا در سراسر کشور وجود دارد، افزود: یکی از دغدغه‌های مشتریان این فروشگاه‌ها تامین منسوجات باکیفیت از جمله چادر مشکی است، این سازمان آمادگی بستن قرارداد برای خرید چادرمشکی با کارخانه حجاب شهرکرد را دارد.

مدیرعامل سازمان اتکای کشور با اشاره به اینکه آب معدنی یکی از نیازها راهبردی در کشور محسوب می‌شود، گفت: آب معدنی مورد نیاز برای استان‌های جنوبی و صنایع بزرگ پتروشیمی توسط سازمان اتکا از شمال کشور تهیه می‌شود، می‌توان برای کاهش هزینه‌های حمل و نقل و همچنین آب معدنی با کیفیت در چهارمحال و بختیاری در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.