به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد راستینه هفشجانی پنجشنبه عصر در بازدید از طرحهای شهرستان سامان تاکید کرد: زمین مورد نیاز نهضت ملی مسکن هنوز از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار نشده است که این مشکل باید تا سه ماه دیگر رفع شود.
وی افزود: همچنین تقاضا داریم شبکه جمعآوری فاضلاب روستاهای حاشیه رودخانه زایندهرود پیگیری و اجرایی شود.
راستینه تصریح کرد: مشکلات کشاورزی، باغداری و تخصیص آب پایدار مورد نیاز مردم در بخشهای مختلف مورد توجه مسئولان مرتبط باید باشد.
وی یادآور شد: مجلس شورای اسلامی برای طرحهای هادی روستایی هر استان یکهزار میلیارد ریال در لایحه بودجه مصوب کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: شهرستان سامان قابلیتهای کمنظیر در حوزه گردشگری دارد و باید مورد توجه باشد اما زیرساختهای این بخش ناکافی و نیازمند ارتقا و تقویت است.
علیرضا جیلان تاکید کرد: راهاندازی مجتمعهای گردشگری، هتل و اقامتگاهها در شهرستان کوهرنگ بهمنظور فراهم کردن شرایط اسکان مسافران و گردشگران به جذب سرمایهگذار نیاز دارد.
وی افزود: جلوگیری از فعالیت خانههای مسافر غیرمجاز، حمایت از مراکز اقامتی دارای مجوز، تعریف پیوست فرهنگی در طرحهای مختلف و تامین زیرساختهای گردشگری بهویژه در شهرستان سامان در اولویت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
جیلان تصریح کرد: اقدامات فنی و کارشناسی برای مرمت پل تاریخی هوره شهرستان سامان در دستور کار قرار گرفته است و ادارهکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان باید برای احداث جاده جایگزین اقدام کند.
وی یادآور شد: جذب سرمایهگذاران برای تعمیر و مرمت بناهای تاریخی و حمامهای شهرها و روستاهای استان میتواند به رونق این بخش کمک کند.
جیلان اظهار داشت: برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری گردشگری در چهارمحال و بختیاری تسهیلات و مشوقهای سرمایهگذاری به متقاضیان دارای شرایط ارائه میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ساخت راههای روستایی مانند جاده سامان به چمعالی بهطول هشت کیلومتر با کمک خیران نیکاندیش زیرسازی و تکمیل آن با راهداری و حمل و نقل جادهای است.
روحالله غلامی تاکید کرد: برای جاده هوره به قلعه موسیخان بهطول ۱۲ کیلومتر شهرستان سامان از توان خیران نیکاندیش بهرهمندی شد که در سفر رییسجمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم برای روکش آسفالت آن ۲۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شد.
وی افزود: برای ساخت جاده بن به قوچان ۱۴ کیلومتر طول دارد که تاکنون ۱۱ کیلومتر آن ساخته شده است.
غلامی مجموع جادههای شهرستان سامان را ۱۶۸ کیلومتر اعلام و تصریح کرد: از این میزان ۱۰۰ کیلومتر را جادههای روستایی اختصاص دارد که نیازمند ارتقا است.
وی بهسازی پل روستای صادقآباد، ۵۶۰ متر ساخت کانال، خطکشی جادهها و نصب علائم رانندگی را از اقدامات مهم حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری دانست و یادآور شد: ۱۳۰ میلیارد ریال در سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری برای توسعه این شهرستان در ۲ سال اختصاص داده شد.
به گزارش ایرنا، سامان در۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.