به گزارش بامداد جمعه ایرنا، محمدهادی ایمانیه در نشست تخصصی اشتغال استان فارس گفت: عملکرد استان در حوزه اشتغال و جذب اعتبارات این حوزه بصورت مداوم دو هفته یکبار توسط معاون امور اقتصادی بررسی میشود.
استاندار فارس عملکرد بانکهای این استان در خصوص توزیع اعتبارات تبصره ۱۸ و تبصره ۱۶ را در سال جاری قابل قبول عنوان کرد و گفت: این رویه باید در ادامه و تا پایان سال نیز تداوم و حتی به گونهای بهتر دنبال شود.
وی ادامه داد: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری به کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی منجر خواهد شد و دلیلی برای از هم پاشیده نشدن بنیان بسیاری از خانوادهها است.
ایمانیه تاکید کرد: اختصاص محلی برای عرضه محصولات تولیدی و مشاغل خانگی مددجویان کمیته امداد امری ضروری است که می توان با انعقاد تفاهم نامه ای با شهرداریهای استان در این زمینه اقدام و محلی برای عرضه این محصولات فراهم کرد.
وی بازاریابی و مهارت آموزی را امری مهم در مسیر ایجاد شغل پایدار دانست و ادامه داد: در راستای اشتغالزایی باید دقت شود که افراد بدون شغل به بیکار بدهکار تبدیل نشوند.
استاندار فارس اظهار داشت: مهارت آموزی در راستای ایجاد شغل پایدار مساله ای مهم است که باید به آن توجه شود که در این راستا می توان با انعقاد تفاهم نامه بین کمیته امداد و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس نسبت به مهارت آموزی مددجویان اقدام کرد.
وی در ادامه گفت: در حوزه اشتغالزایی استان توجه ویژه ای به مناطق دچار خشکسالی فارس شود و این مناطق در اولویت قرار داشته باشد.
استاندار فارس تاکید کرد: سهم استان فارس در حوزه اشتغالزایی در سال جاری ایجاد ۵۹ هزار فرصت شغلی است که تاکنون ۹ هزار شغل در سطح این استان توسط دستگاههای اجرایی ثبت شده که از برنامه زمان بندی عقب هستیم چون براساس برنامه زمان بندی باید تاکنون حدود ۲۰ هزار شغل در این استان ثبت می شده و باید این موضوع جبران شود.
در پایان این نشست که با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور برگزار شد تفاهم نامهای در حوزه اشتغالزایی مددجویان این نهاد منعقد و همچنین از مدیران ارشد استان در حوزه اشتغالزایی تقدیر شد.