به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی جمعه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان در سنندج اظهار داشت: در سفر به استان اعتبارات بسیار خوبی برای ۱۸۲ طرح در حوزه های مختلف بهداشت، آب و خاک، فرهنگ و صنعت و معدن اختصاص یافت.
وی ادامه داد: از این تعداد ۴۹ طرح در حوزه زیربنایی، ۱۰ طرح بهداشت و درمان، ۱۸ طرح در حوزه آب و خاک و طرح هایی نیز در بخش های اشتغال، فرهنگ، صنعت و معدن است.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای اجرای ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه آبیاری در استان، افزود: محوریت ما در کردستان مساله اشتغال است چرا که بیکاری همه را رنج می دهد.
رییس جمهور تاکید کرد: طرح های ما بیشتر بر مبنای اشتغال و محرومیت زدایی است و ضمانت این مهم پیگیری وزرا در مرکز و مدیران کل استانی است، به گونه ای که مردم احساس آنچه تصویب شده در جهت تغییر زندگی آنان نقش دارد.
آیت الله رئیسی یادآور شد: اعتبارات بسیار خوبی به استان اختصاص داده شده است و در این راستا هشت هزار شغل جدید در حوزه های مختلف ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری و اشتغال از اولویتها در استان است افزود: ۱۰ طرح صنعتی در ۱۰ شهرستان از طریق به شرکتهای وابسته به وزارت کار در استان کردستان اجرایی میشود که اشتغال قابل توجهی برای استان ایجاد میشود و این غیر از سرمایهگذاری های خارجی است که دولت پیگیری میکند.
آیتالله رئیسی یادآور شد: مشکل پروژههای نیمه تمام در شهرکهای صنعتی را قبل از پروژه جدید در دولت پیگیری میکنیم.
وی با اشاره به مصوبات امروز سفر به کردستان ادامه داد: تصویب اعتبار برای تملک اراضی و تصویب و آماده سازی مناطق آزاد که اساسنامه آن به زودی در دولت تصویب میشود شرایط کارهای تولیدی و اشتغالزا را در استان فراهم میکند.
رییس جمهور یادآور شد: مناطق آزاد به سمت واردات رفته و از مسیر خود منحرف شد اما اساس آن بر این است که مواد اولیه وارد و تولید و اشتغال رونق یافته و صادرات انجام شود.
کردستان بیست و هفتمین مقصد سفر استانی آیت الله رئیسی و هیات دولت انتخاب است و بیست و ششمین سفر رییس جمهور به خراسان شمالی بود.
اخبار مربوط به بیست و هفتمین سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان کردستان را می توان در پرونده خبری به آدرس این پیوند پیگیری کرد: سفر رییس جمهور به استان کردستان؛ دیار فرهنگ و هنر
استان کردستان با بیش از یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه دارد.