تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۰

بوشهر- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: براساس تازه‌ترین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با افزایش روند ابتلا به ویروس کرونا، پس از یک ماه که وضعیت همه شهرستان های این استان آبی کم خطر بود، رنگ شهرستان تنگستان به زرد تغییر کرد.

قاسم برجویی فرد روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: بر اساس ارزیابی های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمان حاضر شهرستان‌های بوشهر، گناوه، دیلم، دشتی، دیر، کنگان، جم، عسلویه و دشتستان همچنان در وضعیت آبی کم خطر کرونایی قرار دارند.

وی اظهار کرد: براین اساس ۱۰ درصد شهرستان‌های استان بوشهر زرد با خطر متوسط و ۹۰ درصد همچنان در وضعیت آبی کم خطر کرونایی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شمار بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا از جمعه هفته گذشته سوم تیرماه تاکنون در این استان روند افزایشی داشته است.

برجویی فرد به روند کاهشی ابتلا، بستری و مرگ ناشی از کرونا در استان بوشهر از ۱۵ فروردین سال جاری تاکنون اشاره کرد و افزود: بر این اساس از ۱۰ روز گذشته تاکنون روند بستری‌های مثبت کرونا از هشت بیمار به ترتیب ۱۲، ۱۴، ۲۲، ۲۴ و در زمان حاضر به ۲۸ نفر افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: همچنین با وجود اینکه در یک ماه گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر ثبت نشده است اما در هفته گذشته ۲ مورد فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این استان به ثبت رسید.

برجویی فرد ادامه داد: آمارها و شمار مراجعان به مراکز بهداشتی استان بوشهر بیانگر سیر افزایشی بیماری کووید ۱۹ در این استان است و می‌طلبد مردم با حساسیت بیشتری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی مقید باشند تا دچار پیک دوباره بیماری نشویم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید بر اینکه ویروس کرونا از بین نرفته و همچنان وجود دارد گفت: مردم در اجتماع ها، مکان‌های شلوغ و فضاهای سرپوشیده نسبت به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی مقید باشند.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده شیوع ویروس کرونا در مناطق گرمسیری بویژه در فصل تابستان به دلیل استفاه از وسایل خنک کننده، بسته بودن فضا و نبود تهویه مناسب نسبت به دیگر مناطق خوش آب و هوا بیشتر است برهمین اساس می‌طلبد مردم نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دقت بیشتری داشته باشند.

 برجویی فرد اظهار کرد: تلاش می شود با همکاری مردم قبل از ورود به پیک جدید زنجیره انتقال ویروس در استان بوشهر قطع شود.

وی تاکید کرد: یادمان باشد تابستان گذشته در پیک پنجم کرونا طی ۲ تا سه هفته سراسر کشور در وضعیت قرمز خیلی پرخطر کرونایی قرار گرفت و مرگ روزانه ۸۰۰ نفر در کشور رقم خورد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده یک میلیون و ۸۷۶هزار و ۳۱۰ دُز واکسن تاکنون در این استان تزریق شده است.

به گفته برجویی فرد از این شمار واکسن تزریق شده ۸۲۱هزار و ۷۷۴ نفر نوبت اول، ۷۴۵هزار و ۱۳۱ نفر نوبت دوم، ۳۰۸هزار و ۷۶۱ نفر نوبت سوم و ۶۴۴ نفر نیز نوبت چهارم واکسن خود را دریافت کرده اند.

وی اضافه کرد: بر این اساس ۸۵.۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان بوشهر یک نوبت و ۷۸.۹ درصد هر ۲ نوبت، ۳۶.۷ درصد نوبت سوم واکسن را تزریق کرده اند.

برجویی فرد در باره واکسیناسیون رده سنی پنج تا ۱۲ سال استان بوشهر گفت: تاکنون ۶ درصد این جمعیت نوبت اول و ۲.۶ درصد نوبت دوم واکسن خود را تزریق کرده که انتظار می‌رود خانواده‌ها در مورد واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.

 از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۰۴هزار و ۶۹۱ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا و ۲ هزار و ۱۶۶ نفر نیز بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹جان خود را از دست داده‌اند.