اکبر ابدالی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه به دنبال راهاندازی مجدد واحدهای صنعتی راکد در قم هستیم و با استفاده از ظرفیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و دیگر امکانات موجود، حمایتهای لازم را از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالسازی دوباره واحدهای صنعتی، بهعمل خواهیم آورد.
وی افزود: در کنار حفظ واحدهای صنعتی ایجاد شده در شهرکها و نواحی صنعتی قم به دنبال افزایش کمی و کیفی سطح فعالیت آنها در قالب افزایش ظرفیت تولید محصولات و ارتقا کیفیت محصولات تولید شده نیز هستیم و در این بخش با همکاری بانکهای استان تسهیلات مورد نیاز به صنعتگران متقاضی پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر این برای عمقبخشی به فعالیتهای صنعتی در قم، تلاش خواهیم کرد از ظرفیت مراکز علمی در تولید محصولات صنعتی با کیفیت بسیار بالا در استان به نحو شایسته استفاده کنیم و بهرهوری در این بخش مهم اقتصادی را تا حد قابل قبولی افزایش دهیم.
ابدالی گفت: روند احداث واحدهای صنعتی جدید در قم نیز مطابق سند آمایش سرزمین استان ادامه خواهد یافت و در این رابطه با نگاه به استانداردهای محیط زیستی، به دنبال استقرار صنایع پاک، پیشرفته و کمآببر هستیم و از سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این بخش حمایت میکنیم.
وی با تاکید بر این که صنعت نقش بسیار مهمی در پیشرفتهای اقتصادی استان دارد، بیان داشت: رویکرد مسئولان ارشد استان حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان است و در این خصوص علاوه بر تشکیل مستمر جلسههای کارشناسی برای حل مشکلهای ایشان، به صورت میدانی از واحدهای صنعتی فعال در قم بازدید و در صورت وجود مشکل برای رفع آن تلاش میکنند.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.