به گزارش روز شنبه ایرنا از اداره کل دامپزشکی استان همدان «محمودرضا رسولی» از شهروندان استان همدان خواست در عید سعید قربان با هدف جلوگیری از انتشار بیماری های مشترک و قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب هموراژیک کریمه کنگو دام های قربانی خود را در کشتارگاه های صنعتی استان ذبح کنند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای جلوگیری از مخاطرات بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان، شهروندان دام را از میادین عرضه دام زنده دارای پروانه بهداشتی تهیه و گوشت دام قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
رسولی تصریح کرد: در همین راستا اداره کل دامپزشکی استان سعی دارد با تشکیل گروه های سیار در سطح شهرستان ها کشتارهای شهروندان را به کشتارگاه های استان هدایت کنند.
وی اظهار داشت: تمامی کشتارگاه های استان با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور در روز عید قربان آمادگی لازم به منظور کشتار دام قربانی و تحویل لاشه استحصالی به متقاضیان را دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه هر ساله بخش قابل توجهی از مردم تمایل به تهیه و ذبح دام و اهدای نذورات به مراکز زیر پوشش بهزیستی، کمیته امداد و برخی از اماکن مذهبی دارند تاکید کرد: متولیان و متصدیان این مراکز تمامی دام های اهدایی و تهیه شده توسط این مراکز را در کشتارگاه های استان ذبح کنند.
وی با معرفی شماره تماس مردمی ۱۵۱۲ برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی شهروندان از آنها خواست: به منظور رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان در روز عیدسعید قربان دام های قربانی خود را در کشتارگاه های سراسر استان کشتار کرده و از خدمات رایگان بازرسی بهداشتی و شرعی بازرسان اداره کل دامپزشکی استان همدان بهره مند شوند.