ساری - ایرنا - مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت که از اول خرداد تا پایان روز ۱۷ تیر ماه امسال ۲۱ نفر بر اثر غرق‌شدگی در دریای مازندران جان خود را از دست دادند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۲ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی پزشکی قانونی مازندران ، دکتر علی عباسی با اعلام این که ۸۱ درصد از غرق شدگان افراد غیر بومی هستند ، افزود : از کل موارد غرق‌شدگی در این مدت ۲۰ نفر مرد بودند.

وی بیشترین آمار جان باختگان را مربوط به  غرق شدگی در آب های ساحلی شهرستان محمود آباد با ۶ نفر اعلام کرد و گفت که آب های ساحلی شهرستان عباس آباد هم با چهار قربانی  رتبه دوم را دارد.

عباسی  افزود که در این مدت آب های ساحلی شهرستان های ساری ، جویبار و بهشهر امن ترین مکان برای شناگران بود چون هیچگونه غرق شدگی منجر به مرگ در این مناطق رخ نداد.

 وی همچنین گفت که بیشتر غرق شدگان با ۱۲ نفر مربوط به سنین ۲۱ تا ۳۰ سال بوده است در حالی که کمترین مرگ ناشی از غرق شدگی را افراد بالای ۶۰ سال با یک مورد غرق شدگی دارند.

عباسی اطلاع رسانی و پیگیری های بموقع اصحاب رسانه و حساسیت و حضور فعال و ارایه راهکارهای مناسب مسئولین استانی ،استانداری ، فرمانداری ، شهرداری و دیگر نهادهای دست اندکار را مهم ترین عامل در کاهش ۳۲ درصدی آمار مرگ ناشی از غرق شدگی در دریای مازندران اعلام کرد.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با تأکید بر این موضوع که مرگ ناشی از غرق شدگی عمدتاً به دنبال شنا در مناطق غیر مجاز و ایمن سازی نشده اتفاق می افتد ، از مسافران و مجاوران خواست تا تنها از مناطق مجاز و تحت مراقبت برای شنا کردن استفاده کنند و به رعایت نکات ایمنی توجه داشته باشند.

مازندران بیش از ۴۴۰ کیلومتر از سواحل جنوبی دریای خزر را در اختیار دارد و ۱۵ شهرستان از ۲۲ شهرستان استان هم دارای ساحل و تفرجگاه ساحلی هستند. محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا با ۱۵ طرح سالمسازی از شاخص‌ترین شهرستان های مرکزی استان در اجرای طرح سالمسازی دریا محسوب می شوند.

طرح دریای در مازندران امسال از اول خرداد ماه شروع به کار کرد و مراسم افتتاحیه رسمی طرح ها هم روز هفتم خرداد با حضور معاون وزیر کشور در نوشهر برگزار شده بود.

طرح سالم‌سازی دریا از سال ۱۳۹۱ با هدف کاهش تلفات ناشی از غرق شدن هنگام شنا و همچنین ارایه خدمات تجمیعی گردشگری و نظارت‌های اجتماعی در ۶۰ نقطه از  سواحل مازندرانی دریای خزر به اجرا درآمد.