فضل الله آذرفر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود ۱۰ میلیون تومان اقلام و چادر برای این خانواده خریداری و تحویل آن ها داده شد.
وی افزود: این خانواده در منطقه روستایی دره ماری از توابع شبلیز دنا سکونت دارند و حتی یخچال و دیگر اقلام برقی داشته اند که همگی در آتش سوخته اند.
آذرفر تصریح کرد: امور عشایر برای کمک به روستاییان و عشایر در حوادث غیر مترفبه مثل آتش سوزی هیچگونه ردیف اعتباری ندارد علی رغم این موضوع بلافاصله پس از اطلاع از خسارت وارده به این خانواده امور عشایر اقدام به کمک کرد.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: پس از کمک های این اداره کل، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز به یاری این بانو شتافت و اقلامی برای این خانواده تهیه کرد.
آذرفر عنوان کرد: پیگیری اینگونه حوادث غیر مترقبه باید از سوی ستاد مدیریت بحران صورت گیرد و جا دارد ستاد مدیریت بحران برای جبران خسارت این قبیل حوادث وارد عمل شود.
علیرضا نیکروز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: موضوع کمک به این بانوی روستایی و خانواده اش در دستور کار است.
در روزهای گذشته چادر و دیگر اقلام یکی از خانوار های روستایی در منطقه شبلیز در روستای دره ماری در آتش سوخت.
طبق بررسی های انجام شده توسط خبرنگار ایرنا، این خانواده بی سرپرست هستند و ۲ خواهر و ۲ برادر مجرد به همراه مادرشان در این چادر سکونت داشته اند.
۱۰ درصد از جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۲ هزار خانوار با جمعیتی معادل ۷۲ هزار نفر عشایر هستند.
جامعه عشایری کهگیلویه و بویراحمد با یکمیلیون رأس دام سبک و سنگین ۳۵ درصد صنایعدستی شامل ۱۰ هزار مترمربع انواع گبه، جاجیم، قالی، گلیم و فرش این استان را تولید میکند.
هشت ایل بومی و سه ایل غیربومی با ۱۳ زیستبوم در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
در روزهای گذشته کلیپی از این بانوی عشایری در خصوص درخواست کمک و استمداد از دستگاه های خدمت رسان و بازدید از چادر سوخته شان دست به دست می چرخید.
منطقه شبلیز در بخش پاتاوه شهرستان دنا قرار دارد. این منطقه در ۸۷ کیلومتری شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و در شمال شرقی این استان و در ارتفاعات رشته کوههای زاگرس واقع شده است.
بیشتر روستاهای شبلیز دارای محرومیت عمیق هستند و مردمان این منطقه درآمد چندانی ندارند که نیازمند توجه دولتمردان می باشند.