دکتر سیدوحید رستگار روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با عید سعید قربان و با هماهنگیهای به عمل آمده با مسئولان، ۳ مرکز عرضه مستقیم دام در مناطق مختلف پاکدشت مستفر شده و این مراکز زیر نظر کارشناسان شبکه دامپزشکی نسبت به عرضه و ذبح شرعی دام خیّرین اقدام میکند.
وی گفت: اداره دامپزشکی شهرستان پاکدشت با استفاده از ۱۰ نیروی کارشناس در قالب طرح تشدید نظارت بر عرضه و ذبح دام، خدمات خود را به خیرین ارائه کرده و این کارشناسان ضمن استقرار در محل اداره و مراکز عرضه دام، بر وضعیت تهیه دام، ذبح شرعی و بررسی لاشه و آلایش دام و توزیع گوشت نظارت مستقیم میکنند.
رستگار اظهار داشت: با هماهنگیهای به عمل آمده، ناظر شرعی نیز در مراکز عرضه دام مستقر بوده و بر نحوه ذبح دامها نظارت میکنند و یک گروه سیار از کارشناسان شبکه دامپزشکی نیز آمادهاند تا در صورت اعلام نیاز شهروندان، به محل ذبح دام اعزام شده و خدمات مورد نیاز را به شهروندان ارائه کنند.
رئیس دامپزشکی پاکدشت خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو در برخی از کشورها توصیه می شود تا پس از ذبح دام برای نذری ، گوشت آن را به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه یخچال نگهداری کنند تا عامل احتمالی بیماری تب کریمه کنگو از بین رود.
وی ضمن توصیه به شهروندان در تهیه دام مورد نیاز از مراکز مجاز عرضه دام افزود: افرادی که نسبت به ذبح دام اقدام میکنند باید حتما در حین کار از دستکش و ماسک استفاده کنند.
رستگار از شهروندان خواست تا در صورت نیاز به خدمات دامپزشکی در روز عید سعید قربان، میتوانند با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل کرده و از خدمات کارشناسان برخوردار شوند.
در تقویم اسلامی، دهم ذیحجه روز عید سعید قربان است.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.