به گزارش خبرنگار ایرنا سردار محمد زهرایی روز شنبه در نشست برنامهریزی درخصوص برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: شهریور سال ۱۳۴۷ زلزلهای در فردوس روی داد که بر اثر آن پنج هزار نفر جان خود را از دست دادند و در همان زمان رهبر معظم انقلاب با ۱۰ اتوبوس به همراه طلاب و خیرین وارد منطقه شدند و حدود ۲ ماه در این شهرستان به گرهگشایی از امور زلزلهزدگان پرداختند.
وی گفت: ما مبدا حرکت گروههای جهادی را از سال ۱۳۴۷ و با آغاز فعالیت گروه جهادی خدمترسان مقام معظم رهبری در منطقه فردوس میدانیم لذا با برگزاری این اجلاسیه ملی و با کار گسترده اطلاعرسانی میخواهیم گفتمان غالب مبداء حرکتهای جهادی به ۱۳ شهریور ۱۳۴۷ در شهرستان فردوس برگردد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ هزار گروه جهادی در سطح کشور در حوزههای مختلف فعالیت دارند.
وی افزود: کتاب خاطرات مقام معظم رهبری در شهرستان فردوس نیز در این اجلاسیه رونمایی میشود که ادبیات درسآموز در فعالیتهای مردمی، خدمترسانی و جهادی معظمله است.
سردار زهرایی عنوان کرد: برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس این صدا را به گوش همگان میرساند که مقام معظم رهبری از سال ۴۷ با تشکیل یک گروه جهادی عملیاتی خدمترسان، گفتمان جهادی را شروع کردند و امیدواریم فرزندان ولایت این راه را با قوت ادامه دهند.
وی گفت: باید با برگزاری این همایشها، طعم شیرین خدمت را مردم خراسان جنوبی و شهرستان فردوس بچشند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی افزود: برنامههایی برای فعالیتهای عمرانی در منطقه توسط قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) و فرمانداری فردوس تدارک دیده شده که عملیات اجرایی برخی طرحها در روز برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران آغاز خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این همایش ۵۰۰ جهادگر نخبه اندیشهورز دعوت میشوند و ۵۰ گروه جهادی خدمترسان در هفته منتهی به برگزاری اجلاسیه در این منطقه فعال خواهند شد.
گروههای جهادی در رفع محرومیت پیشتاز هستند
استاندار خراسان جنوبی در این نشست که جمعی از مدیران استانی هم حضور داشتند، گفت: گروههای جهادی در رفع محرومیت پیشتاز هستند و برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس، فعالیتی فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است.
جواد قناعت افزود: برگزاری این اجلاسیه یک سرمایه اجتماعی ایجاد میکند و در آینده فواید زیرساختی زیادی برای کل کشور و خراسان جنوبی خواهد داشت.
وی عنوان کرد: یکی از اهداف این همایش، گفتمانسازی و تبیین مبداء فعالیتهای جهادی در کشور است که سال ۴۷ و با آغاز فعالیت گروه جهادی خدمترسان مقام معظم رهبری در منطقه فردوس است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: برای برگزاری این همایش از ظرفیت دستگاههای اجرایی، بسیج و سپاه و آموزش و پرورش استفاده و تلاش شود که در مدیریت هزینهها بیشترین صرفهجویی را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه مسوولیت پشتیبانی این همایش برعهده معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و بسیج سازندگی است گفت: همچنین مسوولیت تبیین و اطلاعرسانی در سطح ملی و استانی این اجلاسیه ملی برعهده فرمانداری فردوس، بسیج سازندگی و صدا و سیمای خراسان جنوبی است.
قناعت افزود: صداوسیما باید درخصوص اطلاعرسانی بهخوبی نقش ایفا کند و از یکی دو هفته قبل بستر آگاهیبخشی برای برگزاری این اجلاسیه فراهم شود.
وی به روابط عمومی استانداری هم ماموریت داد رسانههای ملی و استانی را پای کار بیاورد تا نقش خود را در زمینه اطلاعرسانی و تبیین اهداف همایش بهخوبی ایفا کنند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: با اطلاعرسانی و تبیین اهداف اجلاسیه ملی جهادگران به اهداف زیربنایی این همایش که جریانسازی فرهنگی و اجتماعی است و هم به اهداف روبنایی که اجرای طرحها و رفع محرومیتهاست، دست خواهیم یافت.
وی اظهار داشت: مسوولیت چگونگی اجرای طرحها و ارائه دستاوردهای همایش برعهده معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و بسیج سازندگی است.