به گزارش روز شنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محمد باباخانی افزود: ذبح دام در خارج از کشتارگاه به لحاظ بهداشتی خطراتی را در بردارد و نه تنها ممکن است موجب آلودگی گوشت مصرفی شود، بلکه نمیتوان از سالم بودن گوشت حیوان ذبح شده اطمینان حاصل کرد.
وی ادامه داد: از مردم تقاضا داریم ذبح دامهای قربانی خود را تنها در کشتارگاه داشته باشند و گوشت دام ذبح شده را هم پس از ۲۴ ساعت مصرف کنند.
رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه از زائران بیتالله الحرام و عتبات عالیات میخواهیم که در زمان بازگشت از سفر ذبح دام در محل سکونتشان نداشته باشند، گفت: دغدغههای این روزهای ما در رابطه با انواع بیماریها از جمله عفونت رودهای یا وبای التور، کووید ۱۹ و تبکریمه کنگو است و اگر موارد پیشگیرانه در این زمینه رعایت نشود با مشکلات جدی و جبرانناپذیر مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: از مردم میخواهیم در ایام عید قربان تا عید غدیر رعایت دستورالعملهای بهداشتی را بیش از پیش داشته باشند تا در آستانه ایام عزاداریهای محرم و صفر با محدودیتهای جدی مواجه نشویم.