به گزارش شنبه ایرنا، دادههای سازمان بهداشت ملی انگلیس نشان می دهد که در عرض یک سال گذشته نیم میلیون بزرگسال به جمع مصرف کنندگان داروهای ضد افسردگی ملحق شدهاند. در واقع تعداد بزرگسالانی که از سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ داروهای افسردگی دریافت کردهاند از ۷.۹ میلیون به ۸.۳ میلیون نفر رسیده است.
این برای برای ششمین سال متوالی، یعنی بعد از همهپرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است که آمار بیماران مبتلا به افسردگی در حال افزایش است. تخمین زده می شود که ۸۳.۴ میلیون دوز داروی ضد افسردگی بین سال های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ تجویز شده که نسبت به سال قبل ۵ درصد افزایش داشته است.
در همین حال آمارها نشان میدهد تعداد نسخههای صادر شده برای کودکان و نوجوانان نیز افزایش یافته است. بر اساس این گزارش، آمار نوجوانانی که داروهای افسردگی در انگلیس مصرف میکنند حدود ۸ درصد افزایش یافته است: برای افراد بین ۱۰ تا ۱۴ سال از ۱۰۹۹۴ به ۱۱۸۷۸ و افراد ۱۵ تا ۱۹ سال از ۱۶۶۹۲۲ به ۱۸۰۴۵۵ رسیده است.
داده ها همچنین نشان می دهد که مصرف داروی افسردگی در میان زنان انگلیسی دو برابر مردان است. الکسا نایت، که مسئول سیاست گذاری در موسسه خیریه Rethink Mental Illness است، گفت: «عوارض همه گیری کرونا و بحران هزینه های زندگی به این معنی است که ما بدون شک باید نگران فشارهای فعلی بر سلامت روان مردم باشیم.» وی افزود که این مهم است به افراد بر اساس شدت افسردگی، درمان های مختلفی ارائه می شود.
این درحالیست که جهش بیسابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینههای زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.این واقعیت که دورنمایی از بهبود اوضاع دیده نمیشود و مقامات رسمی هم درباره تشدید اوضاع هشدار میدهند، مردم کشور را شوکه کرده است.
شاخص نرخ تورم در انگلیس بر اساس تازهترین گزارش اداره آمار ملی این کشور به ۹.۱ درصد در ماه گذشته میلادی (می) رسیده است که بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته بشمار میرود.
پیش از جنگ اوکراین پیشبینی میشد که نرخ تورم با وجود فشارهای ناشی از برگزیت و بحران همهگیری کرونا در محدوده ۲ درصد سیر کند. اما حالا اقتصاددانان پیشبینی میکنند که نرخ تورم به دلیل افزایش بهای انرژی، تا پایان سالجاری میلادی به بالای ۱۱ درصد می رسد.
یافتههای موسسه نظرسنجی «اپسوس موری» نشان میدهد که بسیاری از مردم در انگلیس سعی میکنند از وعده های غذایی خود صرف نظر، پول قرض کرده و یا کمتر بیرون بروند تا مخارج زندگی خود را تامین کنند.