تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه دام زنده به اندازه کافی در ۱۷ مرکز عرضه دام وجود دارد، گفت: این امر منجر به کاهش قیمت دام زنده شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ایوب فصاحت در جریان بازدید خبرنگاران اظهار کرد: از ساعت چهار صبح امروز، ۱۷ مرکز عرضه دام یعنی چهار مرکز ثابت و ۱۳ مرکز موقت در سطح شهر تهران فعالیت کشتار را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه در روز گذشته نیز خدمات رسانی به شهروندان انجام شد، گفت: قیمت مصوب عرضه دام زنده کیلویی ۸۵ هزار تومان تعیین شده بود، اما دو ارگان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان اعتکاف در حال حاضر در مراکز هر کیلو گوشت دام زنده را به قیمت ۸۳ هزار تومان عرضه می‌کنند.

فصاحت با بیان اینکه غرفه‌های عرضه دام زنده برای حفظ سلامت شهروندان راه‌اندازی شده است، افزود: از همه شهروندان تهرانی درخواست می‌کنیم که برای تهیه دام زنده حتماً به مراکز شهرداری تهران مراجعه کنند، چراکه خرید خارج از این مراکز  موجب متضرر شدن شهروندان می‌شود و ممکن است موارد بهداشتی در آن‌ها رعایت نشده باشد؛ این در حالی است که ما شاهد شیوع بیماری مشترک میان انسان و دام یعنی تب کریمه کنگو هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به ورود دام از سایر استان‌ها به تهران لازم است شهروندان دام مورد نیاز خود را از مراکز عرضه دام تهیه کنند؛ چراکه در این مراکز تمامی کنترل‌ها و نظارت‌ها برای سلامت دام و ذبح بهداشتی آن انجام می‌شود، همچنین لاشه پس از ذبح باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود تا عوامل بیماری‌زا از بین برود و قابل انتقال به انسان نباشد. در این مدت حتما از دست زدن به لاشه باید خودداری شود.

همچنین مدیر امور عشایر استان تهران نیز در این باره به خبرنگار ایرنا، گفت: استقبال شهروندان از خرید دام‌های عشایری قابل توجه است.

فرشید ذبیحی افزود: با توجه به واکسیناسیون منظم و تعلیف دام‌های عشایر در مراتع و محیط‌های طبیعی، گوشت این دام‌ها کیفیت مطلوبی دارند و به عنوان محصول سالم مطرح است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵ هزار راس دام عشایری در استان تهران تامین شده و در مراکز عرضه دام زنده تهران و شهرستان‌ها موجود است.