آرش روغنی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با افزایش موارد ابتلا به کرونا در روزهای اخیر، زنگ خطر شکلگیری موج هفتم کرونا در کشور و استان نواخته شده است و چنانچه افراد دارای شرایط نسبت به تزریق هر چه سریع تر واکسن اقدام نکنند احتمال اینکه با موج شدیدی طی ماه های آینده روبرو شویم، وجود دارد.
وی ادامه داد: واکسن اگر چه از ابتلا به کرونا جلوگیری نمیکند اما از شدت بیماری میکاهد از همین رو در کنار رعایت پروتکلهای بهداشتی یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش شدت موج هفتم کرونا به شمار میآید.
رییس سازمان نظام پزشکی شهرستان شهرکرد تصریح کرد: تجربه موجهای قبلی حاکی از آن است که افرادی که بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و یا به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شدند بیشتر از میان افرادی بودند که واکسن نزده و یا نوبتهای واکسن را تکمیل نکرده بودند.
روغنی با بیان اینکه با گذشت زمان از ایمنی بخشی واکسنهای کرونا کاسته میشود، اظهار داشت: افرادی که از آخرین نوبت دریافت واکسن خود بیش از ۶ ماه میگذرد هر چه سریعتر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
وی با بیان اینکه سوش اومیکرون سویه غالب در کشور است، خاطرنشان کرد: اگر سوشهای جدید که گفته میشود با علائم شدیدتری ظاهر میشود وارد کشور و استان شود و مردم به خوبی واکسینه نشده باشند با بحران جدی روبرو میشویم.
رییس سازمان نظام پزشکی شهرستان شهرکرد افزود: استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی نیز از دیگر مواردی است که باید به جد از سوی مردم رعایت شود تا بتوان شدت موج بعدی کرونا را مهار کرد.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی شهرستان بروجن در وضعیت نارنجی (پرخطر)، شهرستانهای شهرکرد، سامان، اردل، کوهرنگ و خانمیرزا در وضعیت زرد (خطر متوسط) و شهرستانهای لردگان، بن و فارسان در وضعیت آبی (خطر کم) شیوع کرونا قرار گرفته است.