مجتبی رمضان بیگی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به راهاندازی پایگاههای ورزش صبحگاهی و عصرگاهی در مدارس، افزود: ۲۳ پایگاه مربوط به دختران و بقیه پایگاهها مربوط به پسران است.
وی اضافه کرد: مربی ۱۷ پایگاه توسط اداره کل ورزش و جوانان استان و مربی بقیه پایگاه ها از سوی اداره کل آموزشوپرورش تامین شده است.
وی ادامه داد: در این پایگاهها و در روزهای زوج، دختران همراه مادر و پسران همراه پدر میتوانند از ساعت ۰۶:۳۰ تا ۰۷:۳۰ صبح فعالیت ورزشی داشته باشند.
رمضان بیگی خاطرنشان کرد: بعضی سالنها نیز در شیفت عصر فعال هستند و علاقهمندان میتوانند از ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۰:۰۰ با حضور مربی بهصورت رایگان فعالیت ورزشی داشته باشند.
به گفته وی، پس از شیوع ویروس کرونا نیاز به تحرک و نشاط اجتماعی در مردم احساس میشد که این پایگاههاگامی در راستای توسعه ورزش همگانی است.
فعالیت ۷ پایگاه ثابت دانشآموزی در رشته ورزش باستانی در قم
وی در ادامه گفت: ۷ پایگاه ثابت برای ورزش باستانی در هفت مدرسه فعال است و هفت مرشد دانشآموز که قبلا آموزشهای لازم را دریافت کردهاند، به آموزش دانش آموزان علاقهمند میپردازند.
معاون آموزشوپرورش قم با اشاره به اینکه ظرفیت ورزش باستانی دانشآموزی نامحدود است، افزود: یک تیم ورزش باستانی نیز بهصورت سیار بر اساس جدول تنظیم شده در مدارس حضور پیدا میکند تا باعث توسعه این ورزش در بین دانشآموزان شود.
وی اضافه کرد: یک سالن ورزش باستانی در مجموعه ورزشی مریم در بخش دانشآموزی و فرهنگیان فعال است؛ امسال نیز برای اولین بار در هر کدام از نواحی و پایگاهها ۶ سالن برای ورزش باستانی اختصاص یافته است.
وی بیان کرد: رشته ورزش باستانی در فرهنگ، دین و آیین ما جایگاه ویژهای دارد و علاوه بر ورزش، معنویت و اخلاق را نیز اشاعه میدهد.
رمضان بیگی با بیان اینکه ادامه رشتههای ورزشی در مراحل بالاتر نیاز به تجهیزات پیشرفته دارد، تصریح کرد: آموزشوپرورش تسهیلکننده ورود دانشآموزان و آشنایی آنها با رشتههای مختلف ورزشی است و زمانی که دانش آموزان به مرحله حرفهای رسیدند نیاز است از سوی هیاتهای ورزشی استان مورد حمایت قرار گیرند و پیشرفت کنند.
در سال تحصیلی گذشته ۲۷۵ هزار دانشآموز در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم در استان قم تحصیل کردند.