تهران- ایرنا- برج میلاد امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه در حاشیه یازدهمین جشنوار مد و لباس فجر میزبان اولین همایش بین‌المللی پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی_اسلامی در کنار کارگاه‌های تخصصی است.

به گزارش ایرنا، یازدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر شنبه (۱۸ تیرماه) با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید امامی دبیر شورای فرهنگ عمومی و جمعی از نمایندگان و مسئولان طی آیینی در برج میلاد آغاز به کار کرد. در این آیین از سامانه شیما (شناسه یکپارچه مد و لباس ایران) رونمایی شد.

در طول برگزاری این رویداد، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای فراکسیون‌های فرهنگی، اجتماعی، صنایع، اعضای هنر صنعت پوشاک و اهالی سبک پوشش و مد کشور و عموم علاقه‌مندان دعوت شده است تا با حضور در این جشنواره از آخرین دستاوردها، آثار و پیشرفت‌های هنر صنعت پوشاک و سبک پوشش ایرانی اسلامی بازدید کنند.

با توجه به اینکه در سال‌های گذشته، برج میلاد به عنوان یکی از مراکز برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری درنظر گرفته شده بود، تقسیم‌بندی حضور در این جشنواره بدین صورت است که طبقه منهای دو، متشکل از سالن‌های سعدی، بوستان و... محل کارگاه‌های تخصصی، نشست‌های آموزشی، پاویون تشریفات، ستاد خبری و اجرایی و محل برگزاری بخش‌های سه گانه جشنواره در طبقه دوم برج میلاد (معروف به سالن همتا) پذیرای بازدیدکنندگان بخش رقابتی و غیررقابتی و گالری جشنواره است.

از روز شنبه ۱۸ تیرماه کارگاه های تخصصی این جشنواره در حال برگزاری است و امروز سه شنبه ۲۱ تیرماه «اولین همایش بین المللی پژوهش های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی_اسلامی» 

در دو بخش از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در سالن سعدی این برج برگزار می شود.

در کنار این همایش دیگر سالن های برج میلاد نیز به ترتیب میزبان کارگاه های تخصصی با حضور اساتید این حوزه از استان های مختلف کشور است که در زیر مرور می شوند.

سالن رودکی

کارگاه تخصصی «طراحی لباس کودکان- ویژه کودکان ٥ تا ١٢ سال (شاهنامه خوان نوجوان یسنا بهنام نیا) به استادی فاطمه نجاری ساعت ۱۰ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «لباس و کودک در اقوام ایرانی» به استادی آفتاب قنبری از استان بوشهر ساعت ۱۵ تا ۱۸ 

سالن ویژه

کارگاه تخصصی «پوشاک و حوزه میراث فرهنگی» به استادی افسانه احسانی از ساعت ۱۰ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «وضعیت شناسی تجارت مد و لباس در چرخه اقتصاد خلاق دنیا» به استادی حجت اله مراد خانی ساعت ۱۵ تا ۱۸

سالن ۱

کارگاه تخصصی «پوشاک و زیورآلات قشقایی» به استادی پروانه امیریان از استان فارس ساعت ۱۰ تا ۱۲

کارگاه تخصصی «سوزن دوزی کرمان (پته دوزی)» به استادی فرحناز هاشمی نژاد ساعت ۱۶ تا ۱۸

سالن ۲

کارگاه تخصصی «آموزش لچک بانوان قوم بختیاری» به استادی کبری یوسفی از استان خوزستان ساعت ۱۰ تا ۱۲

کارگاه تخصصی «سوزن دوزی بلوچ» به استادی زهرا حسین بر از استان سیستان و بلوچستان ساعت ۱۶ تا ۱۸

سالن ۳

کارگاه تخصصی «گفتمان زیست عفیفانه در تاریخ پوشش اسلامی» به استادی سیران رحیم زاده از استان آذربایجان غربی ساعت ۱۱ تا ۱۳

کارگاه تخصصی «بازآفرینی نقش مایه های سنتی چادر شب بافی و کاربرد آن» به استادی ریحانه طالبی از استان گیلان ساعت ۱۶ تا ۱۸