حجتالاسلام ابوذر صانعی روز سهشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این شوراها سالانه در قالب برنامههای فرهنگی نسبت به پیگیری امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دینی خود را انجام میدهند.
وی ادامه داد: گسترش فرهنگ والای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاههای اجرایی استان با همکاری مسئولان و همراهی کارکنان نقش مهمی در تحقق اهداف و خدمت بیشتر به مردم در جامعه اسلامی دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی یک رسالت خطیر و اثربخش است، انجام آن را کاری همگانی با حمایت و همراهی اقشار مختلف مردم فهیم و مسئولان ذکر کرد.
صانعی بیان کرد: اجرای این واجب الهی نه تنها کار و رسالت تنها یک مجموعه، یک فرد و تشکیلات خاص نیست که همه آحاد مردم بر اساس آموزههای دینی باید برای تحقق آن بیش از گذشته احساس تکلیف کنند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از ناهنجاریها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از بیتوجهی یا کمتوجهی به انجام امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و همکاری همه آحاد مردم و مسئولان نیاز است .
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یزد از اینکه در این استان همکاری مردم و مسئولان در تحقق این واجب الهی خوب است به اهمیت فعالیتهای فرهنگی و رسانهای بیشتر تاکید کرد.
صانعی اظهار کرد: رسانههای گروهی و فعالان فضای مجازی باید به عنوان یک رسالت دینی، ملی و اخلاقی برای گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با تولید محتوا و برنامههای به روز اقدام کنند.
وی گفت: داشتن جامعهای سالم و عاری از هرگونه مشکلات فرهنگی و اجتماعی در گرو همت و عزم همگانی برای اجرایی شدن فرامین الهی و تحقق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
این مسئول بیان کرد: اگر این واجب بزرگ الهی فراموش شده بیش از گذشته در جامعه با فرهنگسازی و اطلاعرسانی مناسب ترویج و تبلیغ شود شاهد موفقیتهای بزرگ در بخشهای مختلف خواهیم بود.
صانعی از خبرگزاری جمهوری اسلامی یزد به دلیل تهیه گزارش، اخبار و مطالب مختلف و متنوع در حوزه امر به معروف و نهی از منکر و انعکاس آن برای ترویج این واجب الهی در استان قدردانی کرد.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و ستاد اجرایی امر به معروف و نهی از منکر در اکثر مناطق و شهرستانهای آن فعالیت دارد.