تهران - ایرنا - نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از دستگیری شهردار منطقه ۱۵ تهران و معاون خدمات شهری این منطقه در جریان فوت کودک چهار ساله انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در جریان هفتاد و هفتمین جلسه شورای شهر تذکراتی را مطرح کردند.

پرویز سروری با بیان تذکری نسبت به عملکرد قوه قضاییه در جریان فوت کودک چهار ساله در منطقه ۱۵ تهران تاکید کرد که همه اعضای شورای شهر و مدیریت شهری نسبت به فوت این کودک حساس هستند و باید از خانواده متوفی دلجویی شود.

وی افزود: قوه قضاییه را به روحیه انقلابی و میدانی می‌شناسیم که در همه لحظه‌ها در میدان حضور دارند و مصداق قوه کارآمد و مسئله محور هستند.

سروری با بیان اینکه از قوه قضاییه توقع بیشتری داشتیم، گفت: چرا باید شهردار منطقه که از شهرداران فعال و انقلابی است، بازداشت شود.

وی ادامه داد: طرحی در سال ۷۲ اجرا شده و در آنجا خانه‌هایی برای ایجاد میدان خریداری شدند و ممکن است چاه خانه‌ای وجود داشته که کودک در درون آن افتاده است.

وی افزود: اعتقاد نداریم که شهرداران باید علم غیب داشته باشند که در محل میدان چاهی ایجاد شده باشد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران کودک ۴ ساله فوت شده را فرزندان همه اعضای شورای شهر و مدیریت شهری عنوان کرد که جان مبارک خود را از دست داده و افزود: با دستگیری بی‌دلیل شهرداران، جسارت و کارآمدی را از شهرداران مناطق نگیریم.

سروری ادامه داد: چگونه ما از شهرداری که به زندان رفته است توقع داریم بعد از زندان، شهرداری کارآمد باشد و بتواند با جسارت به مبارزه با رانت و فساد ادامه دهد.

وی تاکید کرد: در صورت ادامه این روند شهرداران مناطق عزلت نشین خواهند شد.

ضرورت انجام سرشماری نفوس و مسکن در پایتخت
مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با ارائه تذکر اظهار داشت: سرشماری نفوس و مسکن هر ۱۰ سال یکبار اتفاق می‌افتد اما با توجه به کرونا و اتفاقات ناشی از آن لازم است یک بار دیگر سرشماری نفوس و مسکن انجام شود.

وی ادامه داد: ما به آمار دقیقی برای برنامه ریزی احتیاج داریم و از شهرداری تهران می‌خواهیم که با اولویت شهر تهران، موضوع سرشماری نفوس و مسکن را در هیئت دولت مطرح کند.

عباسی همچنین با ارائه تذکر دیگری با بیان اینکه یکی از شاخصه های مدیریت شهری افزایش کمی و کیفی خدمات است، افزود: کیفیت بخشی به نحوه صدور پروانه ساختمانی با تسریع در صدور آن، یکی از برنامه‌های شهرداری تهران بود.

وی افزود: چهار ماه از مصوبه طراحی و پایش نمای شهر تهران می‌گذرد و قرار بود این مصوبه از منظر شهری نیز صیانت کند اما هنوز ایراد به مصوبه وارد است.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اینکه سامانه بررسی در کمیته نما باید بازنگری شود، گفت: نظارت بر نماها ضعیف است و نمای مصوب با نماهای اجرا شده منطبق نیست.

پیاده راه ۱۷ شهریور، طرح شکست خورده است
مهدی بابایی نایب رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران درباره پیاده راه ۱۷شهریور اظهار داشت: مجریان طرح یک روز، این مسیر را پیاده بروند و با مردم و اصناف خیابان صحبت کنند.

وی با بیان اینکه شهروندان و کسبه از وضعیتی که ایجاد شده شکایت دارند، گفت: مردم چند سال به شهرداری می‌آمدند از وضعیت خیابان ۱۷شهریور شکایت می‌کردند اما هیچ گوش شنوایی نبود؛ مردم اکنون هم ناراحت هستند.

بابایی با بیان اینکه تعداد زیادی از شهروندان و کسبه در خیابان ۱۷ شهریور ورشکست شدند، گفت: ۸۰ درصد کسبه خیابان، فروشنده‌های خودرو بودند که ورشکست شده و دچار تبعات اجتماعی و اقتصادی شدند.

وی از کار شهرداری منطقه ۱۲ و باز کردن این معبر تشکر کرد و گفت: شهرداری منطقه ۱۲ کار بسیار صحیحی انجام داده زیرا اصلاً امکان تردد ایمن در این خیابان وجود نداشت.

به گفته وی، پیرو تخریب گسترده معبر مردم برای تردد دچار مشکل می شدند و شهرداری منطقه ۱۲ شجاعت به خرج داد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد؛ اگر می خواهیم از کسی به مقامات قضایی شکایت کنیم، باید متخلفانی را به مقامات قضایی معرفی کنیم که این طرح شکست خورده را اجرا کرده و مردم را معذب کردند.

ادامه دارد ...