" منصوره کریمی " روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر کدام از افراد این انجمن به درجاتی از نابینایی از خفیف تا شدید مبتلا هستند و کلاسهای مختلف آموزشی در راستای توانمندسازی و مهارت افزایی آنها برگزار میشود.
وی بیان کرد: کلاس هایی همچون آموزش خط بریل، تحرک و جهت یابی، حفظ قرآن، آشپزی، آموزش زبان انگلیسی و مشاورههای تحصیلی و خانوادگی برای نابینایان برگزار می شود.
این بانوی روشندل با تاکید بر توانمندسازی نابینایان و کم بینایان اضافه کرد: این افراد از حقوق شهروندی برخوردار هستند و علاوه بر اینکه در برنامه ریزی های کلان باید دیده شود در برنامه ریزی های شهری و اصول مناسب سازی هم به رفع مشکلات آنها اهتمام ورزیده شود.
کریمی گفت: بعد از مسکن و اشتغال که عمده مشکل نابینایان و کم بینایان است مناسب سازی یکی از مطالبات اصلی و دغدغه همیشگی این افراد است که همین مناسب نبودن مبلمان شهری عاملی بر ناتوانی آنها در پیش بردن امورات روزمره شده است.
رییس انجمن نابینایان و کم بینایان افزود: از مشکلات آزار دهنده نابینایان در بروجرد وضعیت نامناسب مبلمان شهری است که شهر از نظر معابر و زیربنایی، پیاده روها و خیابان ها برای معلولین و نابینایان مناسب سازی نشده است.
وی گفت: مناسبسازی مبلمان شهری، اماکن عمومی، معابر، پارک ها و فضاهای عمومی، نهادهای دولتی و غیردولتی یک ضرورت است که باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد هر چند اقداماتی در این حوزه انجام شده اما کامل نیست و با استانداردهای لازم فاصله زیادی دارد و برای آسایش بیشتر معلولان باید اقدامات بیشتری انجام شود.