رضوان حکیم زاده روز سهشنبه در مراسم آغاز بیست و یکمین اردوی دانش آموزان پسر عشایر کشور در مشهد افزود:با ایجاد دانشسراهای دانش آموزان عشایر به ارتقای سطح کیفیت آموزشی در این مناطق کمک می کنیم و به دنبال این هستیم که موارد مغفولی مثل گرفتن نیرو از بوم عشایر و داشتن سهمیه دانشگاه فرهنگیان را به مرحله اجرا برسانیم.
وی اضافه کرد:اردوی دانش آموزان عشایر نماد پیاده سازی ساحتهای سند تحول بنیادین است و ساحت های زیبایی شناختی و هنری، فرهنگی و اقتصادی و دینی در این اردو با حضور در شهر مقدس مشهد پیاده سازی شده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: اجازه ندادیم در دوران کرونا چراغ مدارس عشایر خاموش شود و برنامه پایش یادگیری دانش آموزان عشایر در جهت ارتقای یادگیری آنان همچنان با جدیت دنبال می شود.
حکیم زاده افزود: ارتقای کیفیت آموزش عشایر اتفاق نخواهد افتاد مگر این که ما معلمان با کیفیت را برای این مناطق محروم به کار گیریم.
بیست و یکمین اردوی دانش آموزان عشایر کشور در بخش نخست با حضور دانش آموزان پسر عشایر ۲۳ استان از امروز در مشهد با حضور ۶۵۰ دانش آموز پسر عشایر آغاز و به مدت چهار روز ادامه دارد.
بخش دوم این دوره اردویی با حضور ۶۵۰ دانش آموز دختر از ۲۴ تیرماه به مدت چهار روز آغاز خواهد شد.